Nie mogę doszukać się zalet tego filmu, scenariusz, akcja jak z dupy - krew, ucinane kończyny, jakis wątek spiskowy (marna podróbka strzelca) - sam reżyser chyba nie wiedział co chce w tym filmie ukazać.
Obsada niby z "górnej" półki - ale kreacje które zaprezentowali były strasznie sztywne i sztuczne, szczególnie Steven Seagal który od dobrych paru lat nie zagrał w żadnym dobrym filmie, nie zapominajmy też o jedno-okiej piękności z Lost-ów, waleczna i nie pokonana w każdej kreacji którą gra - szkoda słów.
Reasumując film na jeden raz w nudny weekend !!!!
Dałem filmowi 2 za cycki Alby i Lohan:P
A tak serio to film okropny. Fabuła może i ciekawa, ale jak napisane wyżej gra aktorska z dupy, mimo świetnych aktorów (podobno), a jak zobaczyłem te "skaczące" auta ,to zacząłem się zastanawiać czy ten film nie jest czasem parodią. I dochodzę do wniosku że chyba faktycznie tą parodią jest, ale nawet nie wiem czego...
Fatalny: 2/10
Nie rozumiem wątku z jak to nazwałeś "skaczącymi" autami. Latynosi lubują się w low-riderach z hydraulicznym zawieszeniem i nie widziałem w tej scenie nic zdrożnego.
Przecież ten film to komedia. Dawno nie śmiałem się tak na filmie.
mały SPOILER !! dla tych co oglądali
Koleś po eksplozji trafia do szpitala ale zaraz jest wszystko ok. Później zjeżdża na flakach. Zajebisty był też motyw jak na motocyklu wyskoczył z wybuchem i jedną krótką serią wklejonego w film uzaka zabił kilkanaście osób. "Mogłeś chociaż za smsować czy coś żebym wiedziała że żyjesz. ....... Maczeta nie smsuje" Albo "Myślałem że nie smsujesz. ........... Maczeta improwizuje" No myślałem że nie mnie rozsadzi ze śmiechu w takich momentach ^^. Maczeta powróci w Maczeta Kills i w .... Maczeta kills again.
Moim zdaniem taki właśnie efekt miał wywołać ten film. Gra aktorska w takim wypadku była doskonała, nierealistyczna, przerysowana.
pzdr
I za te kilka momentów, choć nie wszystkie, które Ty wypisałeś mnie śmieszyły, ten film dostał ode mnie 2 a nie 1
Durny i kiczowaty film, "sarnie żniwo" tylko z wyższym budżetem. Niestety nie trafia w mój gust.
Tyle milionów i błędy...np scena gdy został postrzelony w ramie na dachu,za chwilę widać jak biegnie z czystą koszulką.....żenada