tym którzy szanowali jak jak Pana Rodriqueza. Miał wyjść pastisz - a nie wyszła nawet parodia. Pastisz powinien bawić swoją ironią, a tu ironii brakuje. Początek filmu trzymał się kupy, potem było coraz gorzej by nie powiedzeć dennie. Chciałem jak najszybciej wyjść z kina gdyz film od drugiej połowy był męczący. Moze się powtórze z niektórymi krytykami, ale szczerze mówiąc to wszystkie najlepsze sceny były zawarte w trailerze. Nie wiem czemu się tego nie trzymał Pan R. a dodał Seagala i całe mnóstwo gwiazd i gwiazdeczek. Liczyłem na postać księdza i jej rozbudowany wątek a dostałem poza scenami z trailera scenkę z krzyzem która miała służyć nie wiem czmeu, bo nie było w tym żadnej ironii ani zabawnej sytuacji.
Za Jessicę Albę pod prysznicem, sceny z de Niro oraz ogólną postać Dona Johnsona dam 3/10.
Ten film był tak sztuczny,wydumany i nadmuchany że aż śmieszny,rozbawił mnie bardziej niż nie jedna typowa komedia i dla mnie to nie był pastisz tylko parodia,wyłamię się mnie się ten film podobał a,lubię i Seagla i Johnsona,De Niro,Trejo,Albę i Roidrigez.Aktorzy grali jak w jakimś skeczu czy kabarecie,a nie filmie ale byli całkiem zabawni.
FILM JEST ZROBIONY TYPOWO POD "KOMERCHE"-MIAŁ POPROSTU ZAROBIĆ KASE I MIAŁ SPRAWIĆ ŻEBY NASTOLATKOWIE SIE NIM JARALI I PODNIECALI-BO TO ONI NABIJAJĄ KASE ZA BILETY,DVD itp......"Od zmierzchu do świtu"-też z założenia miał być film o niczym ,bez ambicji,ale duzo przyjemniej się go napewno ogląda i posiada świetny klimat dzięki scenografi ,Clooneyowi,Tarantino....
Włodek rozczaruję cię już dawno nie jestem nastolatkiem,a film mi się podobał,a o "jaraniu się"mowy nie ma,a że "komercha" tak mówią tylko dzieci co zazdroszczą innym kasy,pracy i zarobków,nawet jeżeli ich praca nie jest jakaś wybitna tylko przeciętna.
typowy "polaczek"....z ciebie szarit.......-od razu trzeba odszczekać,nazwać kogoś dzieckiem, zazdrośnikiem...
Kiedy o komerche(?) najwięcej gadają i piszą właśnie dzieci i młodociani,a nie dorośli ludzie,ale widać prawda w oczy kole,a co do "polaczka"nie jesteś tej narodowości czy się wstydzisz?
Jesteś tak zje*any że niedość że cię starsi wiążą łańcuchami to jeszcze całemu światu to mówisz - powiedziałbym cytujesz słowa swych rodziców, a polaków się wstydzisz bo cię w budzie trzymają- i tak zresztą powinno być.
ty PSYCHOPATA widziałem cie w sklepie rowerowym na półce z pedałami,jesteś tak dowcipny jak twoj ojciec,ktorego najlepszym kawałem jestes ty.....A i jeszcze jedno zajmij się czymś co nie wymaga ,aż tak wielkiego wysiłku umysłowego,jak pisanie komentarzy,nie wiem:puszczaj latawce,lep z plasteliny moze w tym bedziesz lepszy.....
na półce z pedałami- wyposażałeś się w erotyczne zabawki ?
,jesteś tak dowcipny jak twoj ojciec- widać masz kompleksy na tle rodziny- syn pedofila i prostytutki- idz do poradni a nie sie rozpisuj na forach
wysiłku umysłowego- właśnie sam pokazałeś że owego unikasz
w tym bedziesz lepszy- we wszystkim byłem, jestem i będę lepszy od zakąpleksionego dzieciaka
lepiej się zamknij bo jak inni powiedzieli jesteś dzieciakiem bez argumetów, niemam pojęcia jak z tym ilorazem inteligenci udało ci się założyć konto na tej stronie- pełen podziw
P.S. jak stary cie bedzie dymał poproś o wazeline żeby cie zbyt nie bolało
A i widziałem twoich rodziców....bardzo mili panowie,masz ryja jak tłuczek do ziemniaków i akumlator-tylko ładowć....... i
Kiedy cię matka urodziła, to przez 10 dni trącała cię kijem, bo nie wiedziała co to jest!.........a jak cie pie**olne to w przyszlym roku ze sniegiem spadniesz......Twoi znajomi tez mówili że jak byłeś mały to byłeś tak brzydki, że mama wieszała ci kiełbasę na szyi, żeby chociaż psy się z tobą bawiły.
Osoby które mówią o sobie w trzeciej osobie zazwyczaj mają coś nie tak z psychiką.
Ten film został zrobiony dla zabawy
nie miał nieść żadnego przesłania mieć głębszego sensu czy nawet być rozbudowanym filmem akcji
miał być prostym i luźnym filmem zawierającym elementy akcji i komedii i właśnie takim filmem był
nie ma się w zasadzie czego przyczepić
ooooo znak jakości ku.wa ale jazda, powinieneś znaki ... ale drogowe malować ha ha ha
gdzie twój kanał na yt? tak się chwaliłeś ...
kawalio kapucynie jeden, kanał an YT był, na dodatek było całkiem zabawnie i rozmowy na żywo przez kamerkę z fanami i antyfanami. Przeoczyłeś twój pech. Pół roku temu przestałem nagrywać.
Uważam że jesteś pałą, nie potrafisz przestać mnie obrażać i wyzywać w jakimkolwiek poście do mnie.
psierdalaj ćwoku, zasłużyłeś sobie na kopa w udpę
teraz to cię psi isurku obrażam, bo wcześniej NIGDY tego nie robiłem, bo niby gdzie ? a pośmiać się z twojego Znak jakości - Alex Tyler nie poleca... to nie tylko ja mam polewkę, kim ty jesteś pajacu, żeby znaki jakości wystawiać filmom?
kanał miałeś ? chyba dawałaś w kanał i ci się marzyło.