Maczeta

Machete
2010
6,4 106 tys. ocen
6,4 10 1 105631
5,8 39 krytyków
Maczeta
powrót do forum filmu Maczeta

Robert De Niro, Danny Trejo, Jessica Alba, Michelle Rodriguez, nawet Lindsay Lohan się wcisnęła ;) w tym towarzystwie to nawet Seagal'a jakoś zniosę.
no i Rodriguez
zapowiada się niezły hicior

ocenił(a) film na 7
fox_77

Steven w filmie będącym z założenia tandetą klasy B (acz na pewno smakowitą) jest wręcz idealny.

ocenił(a) film na 6
fox_77

Dokładnie :) Do polskiej premiery w listopadzie nie doczekam, bo na pewno będę w necie przeglądał strony z filmami online w poszukiwaniu dobrej niekinowej wersji. Premiera na świecie w środę, to może już za miesiąc jakoś by się udało obejrzeć :]

fox_77

Ja też nie mogę się doczekać. Myślę, że będzie sieczka na ekranie, w pozytywnym tego słowa znaczeniu ;)

ocenił(a) film na 9
KierowcaBombowca

Premiera na swiecie pierwszego wrzesnia w Wenecji. Premiera w USA w piatek trzeciego wrzesnia. Sroda osiemnastego sierpnia to pomylka. Jeszcze nie zmienili tego po tym jak wiadomo bylo ze premiera miala byc w kwietniu. Osiemnasty sierpien to wtedy byla premiera w Kazahstanie. Data premiery sie zmienial, ale nadal ta informacja zostala. Kazahstan mialby dostac ten film o 2 tygodnie wczesniej niz USA? Nie sadze.