Magnetyczne tornado

Metal Tornado
2011
3,7 1,2 tys. ocen
3,7 10 1 1243
Magnetyczne tornado
powrót do forum filmu Magnetyczne tornado

Od dawna nie było już spotkania klubowego opatrzonego tytułem PFP, więc pomyślałem, że tym razem okoliczności sprzyjają skoro Zetkowe premiery powróciły w poniedziałkowe wieczory. Chętnych do komentowania zapraszamy na wspólny dwudaniowy seans filmowy. Pierwszą propozycją jest premiera katastrofiaka o - tu cytat - "monstrualnym magnetycznym tornadzie porywającym domy, samochody z ulicy, samoloty z nieba i rozdrabniającym wszystko w proch". Emisja już dziś o 20:00 na Tv Puls2.
Następnie o 21:55 - Apokalipsa w Los Angeles.

ocenił(a) film na 2
Valdoraptor23

Mam nadzieję ze ona dostanie z jakiegoś ciężkiego przedmiotu np czołgu.

Valdoraptor23

Odkryłem plan wydarzeń każdego katastroficznego filmu! Na początek - wstęp. Potem rozwinięcie a skonczenie na zakończeniu.

movies_2

Niecodzienna dedukcja Watsonie :P Hehe nawet maja potencjal te latajace szpachelki i puszki, wracaja wspomnienia kosmicznej bakterii wampira ktora podrozowala nasiekierze :)

Valdoraptor23

Ustalo - ' chyba ustalo'

movies_2

Tornado! Użyj mocy!

ocenił(a) film na 2
movies_2

Ja się zastanawiam jak sie pozbędą tornada? Odeślą je z powrotem na słońce za pomocą olbrzymiego magnesu? Bo nie będą chyba znowu wysadzać?

ocenił(a) film na 2
robert418

To zjawisko paranormalne!!! Użyją pogromców duchów

robert418

Sadzac po obecnych teoriach to chyba beda wzywac Wiedzmina...

robert418

Nic nie zrobią czyli stworzą ujemne tornado które połączy się z dodatnim tornadem i oba znikną.

robert418

Załatwią go agrafką xd

movies_2

Hahaha smierc pod kolami jadacego z predkoscia metra na minute ciagnika... Przypomina sie walec z Austina Powersa xD

Valdoraptor23

Heh od teorii z filmów to ja jestem a nie postacie!

movies_2

Huhu ale taniec węża miała kobitka xD

pringles

O matko, ta pila lancuchowa tam caly czas lata na chodzie :D

Valdoraptor23

Haha gumowa anakonda ogrodowa :D Smieszne te ruchome rekwizyty ale ta ograniczona dostrzegalnosc olbrzymiego blyskajacego wiru jest absurdalna xD

Valdoraptor23

Kiedy się zatrzyma, krzycz. ( zatrzymał się ) - Trybson! Trybson!

movies_2

Co to było? Nie widzę tego tornada!

movies_2

Juz powoli widac przewage "Ognistego tornada", mimo ze tamten film mial glupie watki i durnowate sceny to tu zamiast absurdu jest belkot pseudonaukowy i dyskusje inwestycyjne...

ocenił(a) film na 2
Valdoraptor23

I ogniste tornado miało coś w rodzaju instynktu

ocenił(a) film na 3
movies_2

Akcja jak z Twistera heeh

ocenił(a) film na 2
Valdoraptor23

Ta nieskrępowana spontaniczna demolka zaczyna być męcząca

Valdoraptor23

Powtórzmy cały scenariusz - tego nie było w skrypcie ale zostawiamy.

movies_2

Coś musiało się wydarzyc. Dobrze wiedzieć.

Valdoraptor23

Traktorokosiarkonado

movies_2

Chcą to zamieść pod dywan - całe tornado?!

movies_2

Ciągle przeprowadzacie te tajne eksperymenty? Te tak tajne ze nie wiemy że je przeprowadzacie?

Valdoraptor23

Cos mala smiertelnosc w tym filmie... Wszyscy PRAWIE gina, faceta ledwo rania latajace widly, najpowazniejsze obrazenie to cios puszka. Na koncu pewnie tornado zlapie mikrofalowki, uprazy wszystkim popkorn, przeprosi i odleci na Jowisza..

Valdoraptor23

Co się dzieje na posterunku zostaje na posterunku ;)

ocenił(a) film na 2
Valdoraptor23

Ale ten film jest kiepski, niektóre zetki mają w sobie to "coś" co sprawia że człowiek nie krzyczy w środku z rozpaczy "SKOŃCZCIE TO, JA JUŻ WIĘCEJ NIE MOGĘ WYTRZYMAĆ!!!!!". Ten tego "czegoś" zdecydowanie nie ma.

robert418

Nom nie pokazali cyckow :/

ocenił(a) film na 2
movies_2

Tak cycki również można zaliczyć w skład "czegoś"

movies_2

Zanosi się, że zaraz mogą być xD

ocenił(a) film na 2
pringles

Nie jestem przekonany co do tego, że jej cycki chciałbym wogóle oglądać.

robert418

Nie wybrzydzaj :p

ocenił(a) film na 2
pringles

Takie moje zbójeckie prawo.

ocenił(a) film na 2
robert418

To taki srednio wysoki poziom znudzenia. Nie wiem czy cokolwiek przekona mnie jeszcze aby dać więcej niż 2/10

Katharsisss

A byl potencjal na wiele fajnych scen z latajacymi przedmiotami i swietnych scenek gore. Czy to kanadyjski film czy jak? XD

Valdoraptor23

Cieszcie sie sloncem, bo po poludniu spodziewane sa obfite opady puszek z fasola.

Valdoraptor23

Nie wyszuwamy wnioskow - to moze byc duch. Skaza na nagraniu. Wszystko tylko nie cos co powstalo przez nas.

Valdoraptor23

Brakuje by ktos jeszcze mowil - peryskop w gore - peryskop w dol. Ale nuda

movies_2

Bo tornado porwalo peryskop...

Valdoraptor23

Mamy problem na dwojce! A my na pulsie dwa!

movies_2

Nie no nigdy nie pisalem ale musze: po co zrobil ten film?

ocenił(a) film na 2
movies_2

Odnoszę wrażenie, że jakbyśmy dysponowali jakąś porządną kamerą Panavision czy inną Arri oraz grafikiem komputerowym wynajętym za pięć tysięcy to co byśmy nagrali nie mogłoby być dużo gorsze.

robert418

Scenariusz juz mamy. Azyl 2015 ktory jest slaby ale z komentarzami. Z tym ze trzeba poleciec na ksiezyc I zaladowac program. I naturalne zrodlo promieniowania vs bomba atomowa ktory nikt nie przeczutal.

ocenił(a) film na 2
movies_2

A ktoś pomyślał jak będzie wyglądać scenografia księżyca? Nie lepiej od czegoś tańszego było zacząć?

robert418

W tam nakrecimy w lesie. I tak nikt nie wytrzyma do konca wiec nie bedzie komentarzy w stylu ' ale skad na ksiezycu drzewa I gleba z ziemi?'

ocenił(a) film na 2
movies_2

To nie lepiej odrazu było wymyślić leśny scenariusz?

robert418

Po cóż grafik za 5 tysi jak mamy Raptosaurusia przecież xd

ocenił(a) film na 2
pringles

O proszę Valdo grafiką się zajmujesz?