Magnetyczne tornado

Metal Tornado
2011
3,7 1,2 tys. ocen
3,7 10 1 1243
Magnetyczne tornado
powrót do forum filmu Magnetyczne tornado

Od dawna nie było już spotkania klubowego opatrzonego tytułem PFP, więc pomyślałem, że tym razem okoliczności sprzyjają skoro Zetkowe premiery powróciły w poniedziałkowe wieczory. Chętnych do komentowania zapraszamy na wspólny dwudaniowy seans filmowy. Pierwszą propozycją jest premiera katastrofiaka o - tu cytat - "monstrualnym magnetycznym tornadzie porywającym domy, samochody z ulicy, samoloty z nieba i rozdrabniającym wszystko w proch". Emisja już dziś o 20:00 na Tv Puls2.
Następnie o 21:55 - Apokalipsa w Los Angeles.

robert418

Nie Valdo-raptor tylko Rapto-saur :p chociaż nie wiem co tam Valdo potrafi xd

ocenił(a) film na 2
pringles

Rapto-saur był tu taki?

ocenił(a) film na 2
robert418

Ano był i jest! Chyba nawet dłużej ode mnie

ocenił(a) film na 2
Katharsisss

Dziwne na nikogo takiego nigdy się nie natknąłem a raczej już spory kawałek czasu tu jestem.

robert418

Moj ukochany <3

ocenił(a) film na 2
movies_2

Kobieta?

robert418

W gdzie tam :P prawdziwy mezczyzna :D rrraaauurrr :D zwierzecy bardzo zwlaszcza w odpowiednich chwilach ;)

ocenił(a) film na 2
movies_2

W sensie, że Ty jesteś kobietą?

robert418

Tez nie :/

ocenił(a) film na 2
movies_2

Przepraszam jeżeli uraziłem.

robert418

Nie no tak sobie tylko zartuje :P

movies_2

Hola hola, on jest moim prywatnym osobistym bodyguardem :p

robert418

A był i by się tym zajął, więc piszcie scenariusz :p ja mogę robić za kamerzystę, albo zmontować albo ewentualnie zagrać blond panią profesor od wszystkiego i od niczego, która zginie pierwsza.

pringles

Padniesz ofiara promiena niszczenia urban, promienia ktory usuwa z ludzi odzienie :p

movies_2

Ubran

ocenił(a) film na 2
movies_2

A już chciałem pisać o takim czerwonym promieniu z dużymi uszami

movies_2

To musielibyście wydać hajs na dublerkę, bo ja mogłabym grać tylko profesorkę w ubraniach xd

ocenił(a) film na 2
pringles

Jestem za, domyślam się jednocześnie że odmówisz poświęcenia się dla wspólnego dobra oczywiście aby film miał to "coś"?

robert418

Będzie miał to "coś" w postaci humoru, zresztą wystarczy, że pojawię się w kadrze i już wszyscy będą boki zrywać :p

ocenił(a) film na 2
pringles

Humor też będzie dobry. Ale bez szans nawet na takie dwusekundowe artystyczne ujęcie?

robert418

A o czym miałby być film? Bo jak np. o rekinach to ewentualnie mogłabym zmutować w syrenę i jakoś się wynurzyć zakryta włosami, krabami i glonami, bo inaczej to nie :p

ocenił(a) film na 2
pringles

Nie łatwo byłoby zamontować syrenę w lesie, ale wierzę, że mamy utalentowanych scenarzystów.

robert418

Może być i nimfa drzewna xd

ocenił(a) film na 2
pringles

Może być nimfo-driada.

robert418

Pasuje, wtedy nawet będzie usprawiedliwiona moja drewniana gra :D

ocenił(a) film na 2
robert418

Nie nie nie (a przynajmniej nie wiem nic na ten temat) chodzi o Raptosaura

Valdoraptor23

O nie! Zloza rudy sa pod Henderson! To dlatego... tornado od kilku dni krazy bez celu tu i tam...

ocenił(a) film na 2
Valdoraptor23

A wiesz gdzie wogóle leży Henderson?

robert418

Pewnie w USA ;p

ocenił(a) film na 2
Valdoraptor23

Ja bym zaprzągł to tornado do pracy jako wykrywacz metali. Skarby same by z ziemi wylatywały

ocenił(a) film na 2
Katharsisss

Nad Wałbrzychem niech takie wypuszczą.

robert418

Haha :) To przerazenie na twarzach zony i syna - takie realne. Uciekajmy do kosciola, tam wszak nie ma wielkich metalowych organow, zdobien, oltarzy... Hehe kogos mogly by zabic latajace pieniadze z tacy.

ocenił(a) film na 2
Valdoraptor23

To bogate USA tam na tacę same papiery rzucają i to grube co najmniej pięć dolców.

ocenił(a) film na 2
Valdoraptor23

Znowuuuuu!!! Ci durnie znowu wysadzają tornado

Valdoraptor23

Dziwny ten kościół był, jakiś podejrzany bez ławek, nic dziwnego, że popękał :/

Valdoraptor23

dobry dzień :)

skompy18

Się obudził :p

pringles

no ba ma sie to wyczucie ;d

skompy18

Siema. Przegapiles tylko zniszczenie Paryza czy tam innego nie amerykanskiego miasta.

movies_2

czyli duzo mnie nie ominęło...

skompy18

No i już nie pojedziemy do Paryża z Cypiskiem i kim tam jeszcze xd

pringles

na szczęście byli i porobili zdjecia... będzie co powspominać jak tego juz nie ma xd

ocenił(a) film na 2
Valdoraptor23

Udało się, zostawcie już ten Paryż i kończcie film.

ocenił(a) film na 2
Katharsisss

Matko święta mam wielką ochotę dać 1 ale zdaję sobie sprawę że nakręcili to za 100 dolców to naciągnę do dwójki.

Katharsisss

Bzdura totalna. Jak wspomnieli o bombie to myslalem ze padne. Wysadzili rakieta tlen w tornadzie i to wplynelo na pole magnetyczne. Jedyne czym sie roznil ten film od innych tornadokatastrofiakow to ze prawie nikt nie zginal i uparty ("zly") szef nie okazal sie zlym niedowiarkiem chcacym zaglady Ziemi. Dramatyczna muzyka jako jedyna chyba przezywala finalowe wydarzenia. Malo tornada, zmarnowany potencjal komediowy i za duzo belkotu pseudonaukowego, a potem rozwiazanie problemu przez wysadzenie tornada. Logika jaskiniowca xD Nawet te sceny niszczenia Paryza olali i nic nie pokazali. 3/10. Kto ma jeszcze sile, zapraszam na drugi film.