PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7603}

Matrix Reaktywacja

The Matrix Reloaded
2003
7,2 246 tys. ocen
7,2 10 1 245523
5,8 49 krytyków
Matrix Reaktywacja
powrót do forum filmu Matrix Reaktywacja

KOMERCJA

użytkownik usunięty

film komercyjny nawet bardziej od spidermana i x men 2 razem wzietych. W zasadzie to 2 minutowy trailer streszcza caly film. Forma tego filmu nie dorosła do jego treści i tyle. Dawno sie na zadnym filmie tak nie zawiodłem.

ocenił(a) film na 9

komercja? dobre sobie
sorry, ale wyście wszyscy chyba powariowali. Wszystko wg Was jest teraz komercją.... "Tomb Raider" "Show" "Superprodukcja" "X-men" "Spider-man" a nawet uwaga uwaga... proszę państwa o uwagę ... "Raport mniejszości".

Takowe głosy słyszałam w tak wielu komentarzach, że nie robią na mnie wrażenia. Niemniej pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9

a po za tym..
należałoby się zastanowić, co dziś nie jest robione dla zysku, dla pieniędzy? wszystko. I tonie tylko te filmy, które się Tobie nie podobają, ale także te, kóre uważasz za majstersztyk kina. I taka jest prawda.

<<Jeżeli nie wiadomo o co chodzi - chodzi o kasę>>

Pozdro
Karola

użytkownik usunięty
Raptorka

zgadza się
Tak jest! Wszystko jest dziś robione dla kasy. Jestem ciekaw ile jest przykładów ludzi/organizacji/firm, które nie robią "czegoś tam" dla pieniędzy... Ehhh... Niektórzy chyba żyją w tym pierwszym Matrixsie - doskonałym... [który dla przypomnienia okazał się klapą].

ocenił(a) film na 9

niestety (a może stety?) myśl o zysku
jest motorem praktycznie wszystkich naszych działań. I o komercję należałoby oskarżyć w tym momencie wszystko. I wszystkich.