PRZEROST FORMY NAD TRESCIA...
SAME SCENY WALK, POPRZEPLATANE JAKIMIS NIEZROZUMIALYMI BREDNIAMI...
Johnny Bravo?
coż, Johnny, tylko współczuć, może zamiast skupic się na filmie podjarałeś się cyckami Persfeony,
no Johnny, ale Tobie wybaczam,
nie martw się Johnyy, jeszcze oberzysz film 9999 razy i zrozumiesz o co w nim chodzi, spoko!
"You are pretty" :)
tratatata
a co tu jest do zrozumienia>>?padaka całkowita na filmy karate juz dawno nie chodze a wątki filozoficzne są na poziomie archiwum x, jesli ten poziom jest dla ciebie wysoki to sorry...
niektorzy widze nie rozumieja matrixa
Jak widze nie rozumiesz jezyka matrixa...dla mnie wszystko bylo jasne a obecnosc scen walki wynikala juz z samej fabuly-nadchodzaca wojna z maszynami...Radze ci ,obejrzyj ten film jeszcze raz....
...
Mozesz w takim razie mnie oswiecic co bylo dla Ciebie od poczatku jasne i co czynu FABULE Matrixa 2 taka wyjatkowa.
Pozdrawiam,
Kuzda
hmm
Wlasciwie fabule Matrixa 2 wyjatkowa czyni sam fakt, ze jest wyrazem nurtujacego nas owczesnie niepokoju o przyslosc. Bohaterowie M nie sa bierni. W ogole to uwazam,ze swiat matrixa jest wielka metafora wspolczesnosci- zelektronizowanej, manipulujacej, konsumpcyjnej i zmierzajacej do homogenizacji....
A od poczatku jasne dla mnie bylo chocby, to ,ze Neo jest wyjatkowym wybrancem i ze zakonczenia nie bedzie-bedziemy na nie czekac musieli do nastepnej czesci...