PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7603}

Matrix Reaktywacja

The Matrix Reloaded
2003
7,2 246 tys. ocen
7,2 10 1 245526
5,8 49 krytyków
Matrix Reaktywacja
powrót do forum filmu Matrix Reaktywacja

hmmm...

ocenił(a) film na 6

właściwie to co mam napisać...od czasu matrixa z niecierpliwościa czekałam na Reaktywacje....czytałam wszystko co wpadło miw ręce na ten temat, sciągałam treilery, tapety, wszystko doslownie wszystko co miało chciaz troszke wspólnego z reaktywacją - tydzień przed 23 maja siedzialam z głowa w tv i wyłapywałam zajawki..:)a po wyjściu z kina poprostu poszłam do domu...-taki duzy skrót myslowy:))) film troszke mnie roczraował ...może błedem było zbieranie tylu informacjui przed...sama zaczełam usprawiedliwiać ...czego się można było spodziewać jeżeli wszystkie nowości techniczne i tematyczne zostały zawarte w jedynce - tu natomiast zostały tylko w odpowiedni sposób rozwinięte..niektóre nie powiemm...wspaniale rozwiniete ( chodzi o efekty) - ale czy coś w treści mnie zaskoczylo>>??? nie wyszlam z kina zamyslona i powiedzmy- pełna refleksji jak 4 ltat temu - jak wyszlam to zastanawiałam sie czy mija dobra znajoma jak pojdzie na ten film za 2 dni wyłapie najbardziej kiczowata scene tego filmu( dla mnie oczywiscie ) a mianowicie ożywianie serca Trinity !!!!! no ludzie co to bylo????? i jeszcze te " rodzinne" przydlugie wstawki z Zionu?
ahh szkoda pisać, jeszcze miesiąc temu byłam cała w skowronkach czekając na reaktywcję - a teraz obawiam się REWOLUCJI !