brak slow, jesli komus nie podobal sie ten film to znaczy ze go nie zrozumial do konca (proponuje ponowny wypad do kina ;)). Fabula, efekty, muzyka, przeslanie filmu, wszystko na najwyzszym poziomie... Rewolucja! albo Rewelacja :)
niggaz
niggaz nie wiem czy znasz pewne elementy z filmu takie np. jak to ze neo jest tylko maszyna/programem a matrix jest wlasciwie polem walki miedzy architektem a wyrocznia.. on wszystko stabilizuje a ona destabilizuje na korzysc ludzi
brak słów
Wczoraj oglądałem matrixa rewolucje...niestety.Pierwsza część to był film, który zawrócił mi w głowie.Zmusił do myślenia.Niestety dalej tylko było gorzej.Im dalej w las tym ciemniej:)Pierwszy Matrix-pełen wypas, druga cześć-słaba, do tzrezciej części brak mi słów.Tak samo jak braciom wachowskim bark było koncepcji na ten film.Najgorsza część trylogii.Wyszedłem z kina pełen niedostytu.Końcówka nic nie rozwiązała.Powiem mocniej była bardzo słaba.Jedyna rzecz moim skromnym zdaniem zasługuje na uznanie.A mianowicie muzyka.Gdyby nie ta fantastyczna muzyka usnąłbym z nudów.Matrix z pozycji filmu kultowego spadł do pozycji filmu kung-fu z łądnymi efektami specjalnymi.DNO