Matrix Rewolucje

The Matrix Revolutions
2003
7,1 222 tys. ocen
7,1 10 1 222084
5,2 36 krytyków
Matrix Rewolucje
powrót do forum filmu Matrix Rewolucje

brak slow, jesli komus nie podobal sie ten film to znaczy ze go nie zrozumial do konca (proponuje ponowny wypad do kina ;)). Fabula, efekty, muzyka, przeslanie filmu, wszystko na najwyzszym poziomie... Rewolucja! albo Rewelacja :)

użytkownik usunięty
niggaz

niggaz
niggaz nie wiem czy znasz pewne elementy z filmu takie np. jak to ze neo jest tylko maszyna/programem a matrix jest wlasciwie polem walki miedzy architektem a wyrocznia.. on wszystko stabilizuje a ona destabilizuje na korzysc ludzi

użytkownik usunięty
niggaz

brak słów
Wczoraj oglądałem matrixa rewolucje...niestety.Pierwsza część to był film, który zawrócił mi w głowie.Zmusił do myślenia.Niestety dalej tylko było gorzej.Im dalej w las tym ciemniej:)Pierwszy Matrix-pełen wypas, druga cześć-słaba, do tzrezciej części brak mi słów.Tak samo jak braciom wachowskim bark było koncepcji na ten film.Najgorsza część trylogii.Wyszedłem z kina pełen niedostytu.Końcówka nic nie rozwiązała.Powiem mocniej była bardzo słaba.Jedyna rzecz moim skromnym zdaniem zasługuje na uznanie.A mianowicie muzyka.Gdyby nie ta fantastyczna muzyka usnąłbym z nudów.Matrix z pozycji filmu kultowego spadł do pozycji filmu kung-fu z łądnymi efektami specjalnymi.DNO