Matrix Rewolucje

The Matrix Revolutions
2003
7,1 222 tys. ocen
7,1 10 1 222086
5,2 36 krytyków
Matrix Rewolucje
powrót do forum filmu Matrix Rewolucje

Wyrombiste!!!!!!!!!!!!!!!!! Takich efektów jeszcze nie było. Film jednak nieco słabszy od reaktywacji, ale nadal czołówka filmów s-f. Fajne zakończenie, takiego się nie spodziewałem (podobnie jak 99,999% widzów). Oby tylko nie zrobili części czwartej, po to by poważnie zaszkodziło tej znakomitej serii.

użytkownik usunięty
dog_in_the_fog

Matrix Reaktywacja
Nie zgadzam się z tobą. Moim zdaniem powinni nakrącić jeszcze co najmniej jedną część Matrixa.

użytkownik usunięty
dog_in_the_fog

Matrix Reaktywacja
Nie zgadzam się z tobą. Moim zdaniem powinni nakrącić jeszcze co najmniej jedną część Matrixa.

użytkownik usunięty
dog_in_the_fog

DNO!
Jesli ty ten film zaliczasz do czolowki to najpierw poodladaj "eqilibrium" dopiero wtedy bedziesz mial porownanie.

użytkownik usunięty
dog_in_the_fog

Świetny filmik
Zgadzam się z tobą w zupełności że film był fantastyczny, ale myślę że był on najlepszy ze wszystkich części. I mogli by nakręcić czwartą część.

użytkownik usunięty
dog_in_the_fog

Świetny filmik
Zgadzam się z tobą w zupełności że film był fantastyczny, ale myślę że był on najlepszy ze wszystkich części. I mogli by nakręcić czwartą część.

ocenił(a) film na 4

Żałuję, szczerze żałuję!!! Kiedy zobaczyłem tą wypowiedź nie mogłem uwierzyć że toja napisałem! Cofam wszystko! (Znakomita seria? - pffff)

dog_in_the_fog

matrix rules! ale nie nie bedzie już 4 częsci...przeynajmniej wachowcy jej nie zrobią,i dobrze co za duzo to nie zdrowo,ale fajnie by było gdyby matrixa puścili w odcinkach:)i dodali sceny które nie były w filmie:)