Wyrombiste!!!!!!!!!!!!!!!!! Takich efektów jeszcze nie było. Film jednak nieco słabszy od reaktywacji, ale nadal czołówka filmów s-f. Fajne zakończenie, takiego się nie spodziewałem (podobnie jak 99,999% widzów). Oby tylko nie zrobili części czwartej, po to by poważnie zaszkodziło tej znakomitej serii.
Matrix Reaktywacja
Nie zgadzam się z tobą. Moim zdaniem powinni nakrącić jeszcze co najmniej jedną część Matrixa.
Matrix Reaktywacja
Nie zgadzam się z tobą. Moim zdaniem powinni nakrącić jeszcze co najmniej jedną część Matrixa.
DNO!
Jesli ty ten film zaliczasz do czolowki to najpierw poodladaj "eqilibrium" dopiero wtedy bedziesz mial porownanie.
Świetny filmik
Zgadzam się z tobą w zupełności że film był fantastyczny, ale myślę że był on najlepszy ze wszystkich części. I mogli by nakręcić czwartą część.
Świetny filmik
Zgadzam się z tobą w zupełności że film był fantastyczny, ale myślę że był on najlepszy ze wszystkich części. I mogli by nakręcić czwartą część.
Żałuję, szczerze żałuję!!! Kiedy zobaczyłem tą wypowiedź nie mogłem uwierzyć że toja napisałem! Cofam wszystko! (Znakomita seria? - pffff)