Co to ma być???!!! Jeden z najwybitniejszych filmów w dziejach kina a tutaj taka słaba ocena. na co liczycie? że wejdziecie do filmu i będziecie mogli cieszyć się doznaniami smakowymi i węchowymi? Film to arcydzieło. Trwa 2,5 godziny a ja miałem wrażenie że minęło 20 minut. Zamiast zachwycać się starymi filmidłami doceńcie coś nowego
Masz 5 lat? Życie nie polega na podporządkowywaniu się jakimś randomom z filmwebu i ich chochołom. Jedyną nowość jaką ten film przejawia to data premiery. Lana Wachowski przespała ostatnie 20 lat kina, a wygląda na to, że ty razem z nią.
Żeby docenić ten film trzeba mieć rozwinięty mózg współczesna młodzież ma przeważnie tylko rozwinięte dupska od siedzenia przed komputerem i jedzenia fast foodów.
Dokładnie, ocena 5.1 to kpina. Powinna być max 2 albo góra 3. Film musiałem oglądać na raty bo nie idzie tego oglądać od razu. Tragedia.
A Ty jesteś człowiekiem pokroju Ryśka z klanu. Zachowaj swoje głupie komentarze dla siebie, to że obejrzałeś przed chwilą obcego 3 i się nim tak podnieciłeś jeszcze nic nie znaczy.
Twój poziom jest tak jak twój intelekt, dno dna i poziom mułu :D Skończyłem z tobą i usuń swoje niepotrzebne konto bo nic tu nie wnosi ;)
Ebany depil i kupa gruzu. Blokować takich co dają albo 10 albo 1. Albo to konkurencja robi jaja
Trochę zawyżona ta ocena ziomek, sceny akcji maksymalnie pocięte, nic nie widać, a bohaterowie mimo, że wciąż w matrixie to biją się swoim tempem tj 60 lat później.