Awięc tak (tak wiem) . Sceny walk były są na maksa spierd*lone . Przybliżone jakoś źle sklejone przypominające filmy akcji z tym kolesiem co wpier*ala karotki u łukaszenki . Po drugie . Niektóre sytuacje zostały kwitowane durnymi tekstami jak dla tępych amerykanów . Trzy postacj Najrobi jest tak zj*banie sztuczna ze przypomina ucharakteryzowaną postać z Norbiego albo innej komedii i ten głos niby staruszki i brak mimiki tej "bohaterki" pewnie przez nałożoną grubą warstwę gumy na ryj ughhhh CRINGE jak to mówią młodzi . Kolejnym minusem to Morfeusz udający śmiesznego ... ( nie wspominając że można było zaangażować oryginalnego morfeusza ) . Na plus oceniam animacje oryginalne postacie (chociaż myślę że neo powinien być łysy od początku bądź mogli chociaż trochę zmienić jego wygląd z matrixa żeby nie kojarzył się tak bardzo z Dzonem Łikiem ). Wydaje mi się że reżyser/reżyserka ( nie wiem na jakim jest teraz etapie wsyztko mi się w tych tematach miesza) zrobiła się maksymalnie leniwa i brak siostry/brata nie wpłynął dobrze na efekt końcowy . Możliwe że zabrakło jeszcze kogoś kto by pomógł osiągnąć jakość starych części . Może będzie lepiej w następnej części .