Serio nie pojmuje hejtu na te czesc. Mam wrazenie ze ludzie komentujacy to dzieciaki ktore nawet nie widzialy trylogii albo pseudo geniusze marudy ktorym nigdy nic nie pasuje. Fakt 1 czesc byla unikatowa, kultowa i najlepsza ale cieszylem sie z kazdej i nawet 4 jest wielka radocha. Jest sentymentalna i kazdy fan matrixa powinien ja docenic. Jest to cos czego nie musielismy dostac ale ciesze sie ze dostalismy. Sentymwntalne nawiazania do poprzednich czesci , filozofie na wysokich poziomach porownywalne do pierwszych minut spedzonych z matrixem 1. Watek milosny byl kluczowy w 2 i 3 czesci tragicznie urwany w 3 dlatego cieszy mnie dokonczenie historii Neo i Trinity w 4 czesci. Matrix 4 to film sentymentalny ze swiezym oddechem. Ucieszy mnie wiesc o kolejnej produkcji. A na hejt pozostaje wiele innych filmow duzo nizszych lotow
Hejterem jesteś ty, jeśli ci się wydaje, że swoją OPINIĄ sensownie odpierasz jakiekolwiek postawione zarzuty względem filmu (bo cię cieszy i podoba, nie no wszyscy hejterzy zaorani rzeczowością argumentacji :P), nie mówiąc już o marudzeniu o tych niedobłych widzach, oczywiście dzieciakach albo pseudo geniuszach, którzy o zgrozo nie myślą tak jak jak ty byś wolał. Prawda jest taka, że stawiłeś chochoła i polemizujesz sam ze sobą. Bardzo dojrzałe.
Polecam obejrzeć.
https://www.youtube.com/watch?v=d2VuZ8kMwPI