PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=838524}

Matrix Zmartwychwstania

The Matrix Resurrections
2021
5,2 63 tys. ocen
5,2 10 1 63338
4,8 67 krytyków
Matrix Zmartwychwstania
powrót do forum filmu Matrix Zmartwychwstania

Serio nie pojmuje hejtu na te czesc. Mam wrazenie ze ludzie komentujacy to dzieciaki ktore nawet nie widzialy trylogii albo pseudo geniusze marudy ktorym nigdy nic nie pasuje. Fakt 1 czesc byla unikatowa, kultowa i najlepsza ale cieszylem sie z kazdej i nawet 4 jest wielka radocha. Jest sentymentalna i kazdy fan matrixa powinien ja docenic. Jest to cos czego nie musielismy dostac ale ciesze sie ze dostalismy. Sentymwntalne nawiazania do poprzednich czesci , filozofie na wysokich poziomach porownywalne do pierwszych minut spedzonych z matrixem 1. Watek milosny byl kluczowy w 2 i 3 czesci tragicznie urwany w 3 dlatego cieszy mnie dokonczenie historii Neo i Trinity w 4 czesci. Matrix 4 to film sentymentalny ze swiezym oddechem. Ucieszy mnie wiesc o kolejnej produkcji. A na hejt pozostaje wiele innych filmow duzo nizszych lotow

MTygrysek

Hejterem jesteś ty, jeśli ci się wydaje, że swoją OPINIĄ sensownie odpierasz jakiekolwiek postawione zarzuty względem filmu (bo cię cieszy i podoba, nie no wszyscy hejterzy zaorani rzeczowością argumentacji :P), nie mówiąc już o marudzeniu o tych niedobłych widzach, oczywiście dzieciakach albo pseudo geniuszach, którzy o zgrozo nie myślą tak jak jak ty byś wolał. Prawda jest taka, że stawiłeś chochoła i polemizujesz sam ze sobą. Bardzo dojrzałe. 

Polecam obejrzeć.
https://www.youtube.com/watch?v=d2VuZ8kMwPI

ocenił(a) film na 9
_Kuze

Uderz w stol a glab sie odezwie

MTygrysek

No i odezwałeś się, inaczej by ten temat/ból dupy nie powstał. Coś jeszcze do dodania, przegrywie?

ocenił(a) film na 10
MTygrysek

Popieram. Ja również nie rozumiem hejtu.