PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=838524}

Matrix Zmartwychwstania

The Matrix Resurrections
2021
5,2 63 tys. ocen
5,2 10 1 63338
4,8 67 krytyków
Matrix Zmartwychwstania
powrót do forum filmu Matrix Zmartwychwstania

Naprawdę najpewniej poczujecie się dziś lepiej jak wreszcie zrozumiecie, że za sprawą bełkotu i nastawień, które - przepraszam jeśli kogoś to nie dotyczy - sami masowo popieraliście, Hollywood i szerzej zachodnie kino rozrywkowe, po prostu upadły. To już dno w którym ostali się niemal bez wyjątku politycznie poprawni id ioci, nie posiadający żadnego talentu, kompetencji, czy szacunku do czegokolwiek. Osiągnęliście oczywista konsekwencję własnych działań, więc chyba czas otwierac szampana, a nie narzekać! Co z wami? Nie umiecie zbierać tego co zasialiście z uśmiechem na ustach? Jakież to śmieszne ---- Tak to już jest, jak się powtarza przez lata brednie, że to tylko kino rozrywkowe, to tylko film, co się czepiasz, jakby nagle wszyscy przeszli lobotomię mózgu i nie rozumieli, że rozrywka może być na poziomie i nie obrażać inteligencji widza. Tak to już jest jak się powtarza przez lata brednie, że trzeba kino dostosować do młodych pokoleń (czyt. to nie my jesteśmy wcieleniem bezguścia i niekompetencji, to wiecie, te młode pokolenia). Czy najnowsze wydanie bredni - adaptacja kontra ekranizacja, bo analfabeta funkcjonalny jeden z drugim nawet nie wie, że ekranizacja to synonim adaptacji przy przeniesieniu dzieła na medium filmowe! Tak to już jest jak się przez lata szuka wszelkich wymówek, żeby tłumaczyć zachowania twórców, które jedyne o czym świadczą, to że mają was całkowicie w d*** i doszukiwać się na siłę plusów w każdym g***. To nie w twarz wam plują, to deszcz pada. Równajmy w dół! Myśleliście, że jakie pokolenie twróców w ten sposób wychowacie? Naprawdę, co wy macie z głową? --------- Jako że pisałem o tym dawno temu, i mówiłem, że tym się to skończy, ale mieliście inne zdanie, a wiem też, że 90% tych co się teraz oburza na Wiedźmina, bo nagle to ich konika dotknęło, pobiegnie z wywieszonym jęzorem zachwalać znacznie bardziej zwyrodniałe i cięższej wagi profanacje (a dwulicowych, samozałganych indywiduów absolutnie mi nie żal), mogę z czystym sumieniem powiedzieć - chcieliście, to macie!

Lost_in_space

W tym wypadku Matrixa. Robię kopiuj-wklej, bo wszyscy jesteście ostatecznie tacy sami. Niezależnie od filmu czy serialu. Sami za to wszystko odpowiadacie! Jako bezmyślna, załgana do szpiku kości, karmiąca sie każdym odpadem, i zachwalająca go, o ile wam nie podjedzie krzywo na sentyment, patologia. Powtarzająca wszelkie, wspomniane wyżej, bezmyślne, tępe totalnie sloganiki jak pacież. Do kogo i o co wy macie pretensje? Sami wychodowaliście sobie takie showbiznes!

Lost_in_space

Sorry za oczywiste błędy ort. - "pacierz" nie "pacież", "wyhodowaliście", nie "wychodowaliście" itp. Od siedzenia w sieci dostaję dysortografii. Ręcznie bym w życiu takich kwiatków nie posadził. Ale to, że pisanie odręczne porządkuje umysł, na co mamy setki anegdot ludzi nauki i realnych intelektualistów, a nawet twarde wyniki badań naukowych, to opowiastka na inną okazję, Wy możecie nadal sobie wierzyć, że w szkołach męcza biedne dzieci pierwiastkami, a kalkulator skutecznie zastępuje naukę dzielenia pisemnego, a potem płakać o swoich Matrixach ;)