Matrix

The Matrix
1999
7,6 859 tys. ocen
7,6 10 1 858771
8,0 76 krytyków
Matrix
powrót do forum filmu Matrix

niewiem co ludziew tym widza ;/////////
ja taka grafe mam w Crysis2 na kąputerze i mi sie podoba

ocenił(a) film na 1
użytkownik usunięty
messi1996messi

Nie ma to jak kur** powiedzieć że gra ma lepszą grafikę niż film. Dla mnie do tej pory film ma świetne efekty specjalne. Nie dziwcie się że kolo wystawia wysokie oceny filmom animowanym, i tym, gdzie górują efekty, a mądrym filmom wystawia 1/10 lub 2/10. Co do Messiego to się nie wypowiem, bo piłka nożna mi wisi. A teraz odejdźmy, bo jesteśmy "rzalosni" i nie mamy klasy :/

ocenił(a) film na 10
messi1996messi

Masz nas cwaniaczku :P

ocenił(a) film na 9
messi1996messi

Jesteś taką męską wersją Sweet_Gosii... ;(

ocenił(a) film na 10
messi1996messi

Jaka ofiara z ciebie Messi. Na dodatek baran bo nie umiesz korzystać ze słownika.
"...Pamiętaj, że mogę zaoferować ci prawdę i nic ponadto..."
Pooglądaj sobie jeszcze raz bajeczki bo są dla ciebie.

marek_nowak521

Żadna ofiara. To cwaniaczek kuty na cztery nogi i kryptotroll. W swoich wypowiedziach raz robi błędy (typowy trollowy zabieg), a raz nie.A że ludzie nauczyli się już sprwadzać, kto coś mówi, stworzył konto sugerujące zwykłego użytkownika (z awatarem, wypowiedziami i ocenianymi fimami). I ma nie tyle dysleksję, co dysmózgię, i zrytą psychikę na tyle, żeby bawić się w trolla. Powtarzam więc za innymi: NIE KARMIĆ TROLLA!!!!

ocenił(a) film na 9
messi1996messi

Synu, błagam Cie: weź w wakacje słownik ortograficzny i poczytaj oraz poćwicz, jak się poprawnie pisze w ojczystym języku. Co to jest kAputer? co znaczy słowo najlepRZy? Miałeś chyba na myśli kOMputer i najlepSZy.

Co do Matrixa, to na czasy kiedy powstawał powalał wszytskim. Do dzisiaj powala zarówno grą aktorską jak i efektami.

ocenił(a) film na 7
messi1996messi

kOMputerze trollu!

messi1996messi

Tłumaczenie niechlujstwa językowego dysleksją jest jak szpanowanie małym fiutkiem ;).

ocenił(a) film na 10
Mlodzik91

http://www.youtube.com/watch?v=kRA6wedXE0U

ocenił(a) film na 9
messi1996messi

Gratuluję udanej prowokacji. Masa debili się nabrała

ocenił(a) film na 1
Joker_WhySoSerious

haha, dzięki, też jestem zachwycony odzewem :D

ocenił(a) film na 9
messi1996messi

Po Twojej odpowiedzi z "Zorro" sprawne oko już Cię ogarnęło. Ale ćwicz dalej, masz wielki potencjał! ;]

ocenił(a) film na 8
messi1996messi

Niew wiem co powiedzieć. Ludzie racja, chłopak nie zna się na dobrych filmach i nie popieram go, choć nie krytykujmy pochopnie.. Choć też wolę gry od filmów, chociaż mój komputer nie domaga.Dlatego gram w klasyki np Mafia 1, The Punisher, Quake itp. Oglądam też filmy z lat 1970 - 2002. Są to same klasyki. Polecam też książki panie messi. Są lepsze od twoich FPS'ów i innych dziadostw. Zajdż do biblioteki i poszukaj pod tytułami z filmów.
P.S Dam ci małą radę. Nie próbój się wywyższać na blogach. Wyjdzie ci to tylko na złe. Koniec tematu.

użytkownik usunięty
messi1996messi

czyżby brat bliźniak http://www.filmweb.pl/film/Matrix-1999-628/discussion/%C5%BCal+tych+efekt%C3%B3w +!!.,1708042

ocenił(a) film na 10
messi1996messi

nie wiem na "człon" wdajecie sie w ta rozmowe skoro to prowokacja ;] podejscie 14 letniej barbi + bledy ort. i cala ta otoczka :P trole.. trole .. trole

ocenił(a) film na 9
messi1996messi

a co to jest kąputer?;-)

użytkownik usunięty
messi1996messi

Oczywisty troll jest oczywisty.

ocenił(a) film na 10
messi1996messi

a ja tero grom na kaputrze w bytlefida trzy...i som supe efekty ;/

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 8
messi1996messi

W wielu wątkach się wypowiadasz na filmwebie i musze powiedziec ze mnie wkurzasz, wykazujesz sie nadzwyczajnym debilizmem, a twierdzenie ze w crysisie sa lepsze efekty niz w matxisie jest tego dowodem.
A i jesze jedno- Messi to pala...

ocenił(a) film na 10
messi1996messi

typowy fan barcelony ;]

ocenił(a) film na 7
messi1996messi

Dziecko? Crysis 2 jest z 2011 roku.. (pewnie i tak masz ściągniętą grę z torrenta) a ten film jest z 1999roku.. więc ponad 10 lat różnicy.. poza tym to jest film a nie gra komputerowa..

użytkownik usunięty
messi1996messi

zgadzam sie.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
messi1996messi

wreszcie trafna opinia!