Matrix

The Matrix
1999
7,6 859 tys. ocen
7,6 10 1 858736
8,0 76 krytyków
Matrix
powrót do forum filmu Matrix

fabula lezy, postawiono na efekty specjalne to wyszlo niezle ale film kompletnie sie nie trzyma kupy, fatalni aktorzy po prostu tragedia, zmarnowalem ponad dwie godziny zycia

Przytocz sobie definicję obsceniczności a odpowiedź znajdzie się sama.

ocenił(a) film na 8

Paranormal activity-10
Matrix-1
Łowca Androidów-1

Ten świat umarł. Bardzo współczuję takim ludziom że nigdy nie będą mogli doświadczyć przyjemności z takich filmów bo nigdy ich nie zrozumieją :

użytkownik usunięty
KopsonKrk

W tych filmach nie ma czego rozumieć . Każdy film science-fiction to przecież ściema bez ładu i składu .

ocenił(a) film na 8

każdy ? heheh tak się składa że często gatunek Sci-Fi to tylko przykrywka do przekazania widzowi przesłania. Słyszałeś o takich filmach jak Odyseja Kosmiczna, Planeta Małp ?

Sci-Fi gatunek jak każdy inny, jest tylko ubarwieniem do opowiadanej historii/przesłania w filmie

Powiedział to debil który twierdzi że Horrory w większości są oparte na prawdziwych wydarzeniach. I twierdzi ze jest ateistą.

ocenił(a) film na 1
kdbw

To dlaczego tak wysoka ocena?

ocenił(a) film na 10
Effie_Trinket

jak nie wiesz to sie dowiedz...

ocenił(a) film na 8
Effie_Trinket

Żeby takie ograniczone ludziki jak Ty się tego pytały :D Film ma przesłanie o życiu, a skoro Ty nawet nie rozumiesz przesłania, to jak to jest z rozumowaniem u ciebie życia :O

użytkownik usunięty
KopsonKrk

Matrix ma przesłanie o życiu ?? Haahhaahahahhhahahahhahhahahhaaa większych głupot to nie czytałem . Jakie przesłanie może mieć zwykła prosta nawalanka wzbogacona o efekty specjalne ??

ocenił(a) film na 8

Może w następnym wcieleniu zrozumiesz :

KopsonKrk

Nie kłóć się z tym przymułem. On oszukuje sam siebie i produkuje się tu z nudów. 10 dla "Skazanych..." to on chyba wystawił z litości.

KopsonKrk

Panie kolego proponuję przeczytać ten temat.

http://www.filmweb.pl/film/Kac+Wawa+3D-2012-629035/discussion/Przesadzacie,22245 66#post_11966098

A dokładniej moją debatę (lub kłótnię) z tym jełopem na temat tego iż na forach internetowych poprawna polszczyzna i ortografia nie jest wymagana.

Pęknie kolega ze śmiechu i przy okazji nie uwierzy pan kolega jakim to trzeba być debile z klapkami na oczach by podobne farmazony pierdzielić.

ocenił(a) film na 8
tom126pe

To jest prowokator który daje albo 1 albo 10, dla niego nie ma innych ocen. A najlepsze jest to że dał Łowcy Androidów i MAtrixowi 1. Ja rozumiem że może się coś tam niespodobać , można nawet dać 4, 3 ale kurcze jak można dać filmowi 1, ocenę która oznacza że w filmie nie ma nic dobrego ? Takim filmom się NIE DA dać oceny 1, choćby za efekty, muzykę albo cokolwiek innego się należy idiotyczne 2. A jak ktoś daje takim filmom 1 to dla mnie jest prowokatorem i tyle

KopsonKrk

"To jest prowokator który daje albo 1 albo 10"

Lub panie kolego, to typowy przedstawiciel gatunku zwanego "Debil" i uwierz mi ze już kilku takich osób jego pokroju na żywo słyszałem i widziałem.

A dowodem na to są jego argumenty o nieobowiązkowej poprawniej polszczyźnie i ortografii na forach internetowych.

Już sobie wyobrażam jak składa jakieś podanie w urzędzie pełne byków ortograficznych i sprzecza się z urzędnikami że poprawna ortografia i polszczyzna jest w podaniach do urzędu nieobowiązkowa, bo urząd to nie dyktando. XD

ocenił(a) film na 8
tom126pe

gdzie jest ten link z kłótnią o godzilli komputerowej ?

KopsonKrk

http://www.filmweb.pl/film/Godzilla%3A+Kr%C3%B3l+potwor%C3%B3w-1954-35453/discus sion/Ocena,2160894

Tutaj panie kolego.

KopsonKrk

Nieprawdaż że to raczej debli niż zwyczajny troll prowokator. Panie kolego.

A tak na marginesie, twój Avatra jakoś mi jest znajomy ale nie mogę przypomnieć sobie skąd go znam?
Jaka to postać i z jakiego filmu?

ocenił(a) film na 8
tom126pe

Mój własny wróg 1985

KopsonKrk

A no tak, "Mój własny wróg". Kurde, dziury w pamięci wielkie jak w serze szwajcarskim. ;)

użytkownik usunięty
KopsonKrk

Wszystkim filmom science fiction za wyjątkiem Gwiezdnych Wojen, Terminatora , oraz tych zekranizowanych na podstawie komiksów wystawiam jedynki, bo to nie są filmy tylko nie wiadomo co , zlepek jakiś bezsensownych obrazów . A prowokatorem nie jestem, jeżeli coś mi się w filmie spodoba wystawiam 10, jeżeli nie spodoba daję jedynke , nie ma w tym żadnej prowokacji .

ocenił(a) film na 8

aha, czyli diagnoza jednoznaczna: Jest Pan Debilem
To może w ogóle nie oglądaj takich filmów, skoro oglądasz je tylko poto żeby po obejrzeniu dać 1 ? XD Teraz to dowaliłeś, piszesz że masz 30 lat a zachowujesz się jak 5 letni szympans

użytkownik usunięty
KopsonKrk

Przecież ich nie oglądam, specjalnie wyszukuje filmy z tego gatunku i wszystkim wystawiam jedynki bez oglądania .

ocenił(a) film na 8

Zdajesz sobie sprawę z tego, że jesteś debilem ?

użytkownik usunięty
KopsonKrk

Nie nie jestem debilem. Każdy ma prawo oceniać według swojego widzi mi się .

ocenił(a) film na 8

Tylko że ty ich nawet nie obejrzałeś

użytkownik usunięty
KopsonKrk

No i co z tego. Są z gatunku, którego nienawidzę więc wiem , że w żaden sposób nie mają prawa mi się spodobać, nie muszę ich oglądać .

ocenił(a) film na 8

haha ty serio jesteś upośledzony jakiś gościu. Powinieneś bana złapać na starcie za takie brednie

użytkownik usunięty
KopsonKrk

Haahaa niby za co. Nie robię niczego niezgodnego z regulaminem .

ocenił(a) film na 8

bycie upośledzonym nie podlega żadnym regulaminom, w żadnym wypadku.

użytkownik usunięty
KopsonKrk

Tyle, że ja nie jestem upośledzony .

Jesteś, tylko że nie zdajesz sobie z tego sprawy.

ocenił(a) film na 8

a po drugie obrażasz ludzi którzy się tym interesują pisząc że nie oglądałeś filmu i wstawiasz 1.

użytkownik usunięty
KopsonKrk

W którym miejscu ich obrażam. Kogo to obraża, że wystawiam jedynki filmom, których nie oglądałem?. Tak się rzucasz jakby te moje jedynki , coś zmieniły w rankingu tych filmów .

ocenił(a) film na 8

Idź komentować efekty komputerowe w Godzilli..

ocenił(a) film na 8

a poza tym i tak twoja jedynka nic nie zmieni w średniej ocenie XD

użytkownik usunięty
KopsonKrk

Wiem, że nie zmieni , ale ja muszę zawsze zaznaczyć jak czegoś nie lubię .

KopsonKrk

"5 letni szympans"

Panie kolego, pięcioletni szympans przy nim to profesor habilitowany.

ocenił(a) film na 8

W opisie znawca horrorów XD

użytkownik usunięty
KopsonKrk

Bo taka jest prawda .

ocenił(a) film na 8

Poleć mi jakieś hity horrorowe

użytkownik usunięty
KopsonKrk

Zemsta po latach, Sztorm stulecia, Omen (remake z 2006 nie denny oryginał), The Ring, Klątwa ( wersje amerykańskie ) , Shutter-Widmo ( wersja amerykańska) , Naznaczony, Naznaczony 2, Sinister, Obecność .

ocenił(a) film na 8

Dobry z Ciebie znawca. Omen z 2006 lepszy na pewno od oryginału XD

użytkownik usunięty
KopsonKrk

Pewnie, że lepszy bo w tym starym nie ma klimatu , jedynie muzyka jest w nim dobra .

Raczej znawca dennych horrorów.

użytkownik usunięty
hr_dooku

Dennych horrorów nie oglądam .

Bo już obejrzałeś.

ocenił(a) film na 1
hr_dooku

i co mamy znowu dyżur na forum szMatrixa?

Sorcerer_fw

Czy udawanie przez Sorcerer_fw aka Atoirtapa kobiety poprzez podszywanie się pod kobiece konta np. jako Effie_Trinket potwierdza to, że jest ciotą?

Sorcerer_fw

Oj ale pocisk. Nie prowadzę dyskusji tylko na forach Matrixa i Prometeusza w przeciwieństwie do ciebie. Zresztą to twój trolling mnie tu przyciągnął, więc siebie wiń, że się tu udzielam.

użytkownik usunięty
hr_dooku

Każdemu się zdarzyło obejrzeć coś dennego. Jednak ja zawsze wszystkie denne horrory wyłączałem po maksimum godzinie .