fabula lezy, postawiono na efekty specjalne to wyszlo niezle ale film kompletnie sie nie trzyma kupy, fatalni aktorzy po prostu tragedia, zmarnowalem ponad dwie godziny zycia
Paranormal activity-10
Matrix-1
Łowca Androidów-1
Ten świat umarł. Bardzo współczuję takim ludziom że nigdy nie będą mogli doświadczyć przyjemności z takich filmów bo nigdy ich nie zrozumieją :
W tych filmach nie ma czego rozumieć . Każdy film science-fiction to przecież ściema bez ładu i składu .
każdy ? heheh tak się składa że często gatunek Sci-Fi to tylko przykrywka do przekazania widzowi przesłania. Słyszałeś o takich filmach jak Odyseja Kosmiczna, Planeta Małp ?
Sci-Fi gatunek jak każdy inny, jest tylko ubarwieniem do opowiadanej historii/przesłania w filmie
Powiedział to debil który twierdzi że Horrory w większości są oparte na prawdziwych wydarzeniach. I twierdzi ze jest ateistą.
Żeby takie ograniczone ludziki jak Ty się tego pytały :D Film ma przesłanie o życiu, a skoro Ty nawet nie rozumiesz przesłania, to jak to jest z rozumowaniem u ciebie życia :O
Matrix ma przesłanie o życiu ?? Haahhaahahahhhahahahhahhahahhaaa większych głupot to nie czytałem . Jakie przesłanie może mieć zwykła prosta nawalanka wzbogacona o efekty specjalne ??
Nie kłóć się z tym przymułem. On oszukuje sam siebie i produkuje się tu z nudów. 10 dla "Skazanych..." to on chyba wystawił z litości.
Panie kolego proponuję przeczytać ten temat.
http://www.filmweb.pl/film/Kac+Wawa+3D-2012-629035/discussion/Przesadzacie,22245 66#post_11966098
A dokładniej moją debatę (lub kłótnię) z tym jełopem na temat tego iż na forach internetowych poprawna polszczyzna i ortografia nie jest wymagana.
Pęknie kolega ze śmiechu i przy okazji nie uwierzy pan kolega jakim to trzeba być debile z klapkami na oczach by podobne farmazony pierdzielić.
To jest prowokator który daje albo 1 albo 10, dla niego nie ma innych ocen. A najlepsze jest to że dał Łowcy Androidów i MAtrixowi 1. Ja rozumiem że może się coś tam niespodobać , można nawet dać 4, 3 ale kurcze jak można dać filmowi 1, ocenę która oznacza że w filmie nie ma nic dobrego ? Takim filmom się NIE DA dać oceny 1, choćby za efekty, muzykę albo cokolwiek innego się należy idiotyczne 2. A jak ktoś daje takim filmom 1 to dla mnie jest prowokatorem i tyle
"To jest prowokator który daje albo 1 albo 10"
Lub panie kolego, to typowy przedstawiciel gatunku zwanego "Debil" i uwierz mi ze już kilku takich osób jego pokroju na żywo słyszałem i widziałem.
A dowodem na to są jego argumenty o nieobowiązkowej poprawniej polszczyźnie i ortografii na forach internetowych.
Już sobie wyobrażam jak składa jakieś podanie w urzędzie pełne byków ortograficznych i sprzecza się z urzędnikami że poprawna ortografia i polszczyzna jest w podaniach do urzędu nieobowiązkowa, bo urząd to nie dyktando. XD
http://www.filmweb.pl/film/Godzilla%3A+Kr%C3%B3l+potwor%C3%B3w-1954-35453/discus sion/Ocena,2160894
Tutaj panie kolego.
Nieprawdaż że to raczej debli niż zwyczajny troll prowokator. Panie kolego.
A tak na marginesie, twój Avatra jakoś mi jest znajomy ale nie mogę przypomnieć sobie skąd go znam?
Jaka to postać i z jakiego filmu?
Wszystkim filmom science fiction za wyjątkiem Gwiezdnych Wojen, Terminatora , oraz tych zekranizowanych na podstawie komiksów wystawiam jedynki, bo to nie są filmy tylko nie wiadomo co , zlepek jakiś bezsensownych obrazów . A prowokatorem nie jestem, jeżeli coś mi się w filmie spodoba wystawiam 10, jeżeli nie spodoba daję jedynke , nie ma w tym żadnej prowokacji .
aha, czyli diagnoza jednoznaczna: Jest Pan Debilem
To może w ogóle nie oglądaj takich filmów, skoro oglądasz je tylko poto żeby po obejrzeniu dać 1 ? XD Teraz to dowaliłeś, piszesz że masz 30 lat a zachowujesz się jak 5 letni szympans
Przecież ich nie oglądam, specjalnie wyszukuje filmy z tego gatunku i wszystkim wystawiam jedynki bez oglądania .
No i co z tego. Są z gatunku, którego nienawidzę więc wiem , że w żaden sposób nie mają prawa mi się spodobać, nie muszę ich oglądać .
haha ty serio jesteś upośledzony jakiś gościu. Powinieneś bana złapać na starcie za takie brednie
a po drugie obrażasz ludzi którzy się tym interesują pisząc że nie oglądałeś filmu i wstawiasz 1.
W którym miejscu ich obrażam. Kogo to obraża, że wystawiam jedynki filmom, których nie oglądałem?. Tak się rzucasz jakby te moje jedynki , coś zmieniły w rankingu tych filmów .
Zemsta po latach, Sztorm stulecia, Omen (remake z 2006 nie denny oryginał), The Ring, Klątwa ( wersje amerykańskie ) , Shutter-Widmo ( wersja amerykańska) , Naznaczony, Naznaczony 2, Sinister, Obecność .
Pewnie, że lepszy bo w tym starym nie ma klimatu , jedynie muzyka jest w nim dobra .
Czy udawanie przez Sorcerer_fw aka Atoirtapa kobiety poprzez podszywanie się pod kobiece konta np. jako Effie_Trinket potwierdza to, że jest ciotą?
Oj ale pocisk. Nie prowadzę dyskusji tylko na forach Matrixa i Prometeusza w przeciwieństwie do ciebie. Zresztą to twój trolling mnie tu przyciągnął, więc siebie wiń, że się tu udzielam.