Matrix

The Matrix
1999
7,6 859 tys. ocen
7,6 10 1 858736
8,0 76 krytyków
Matrix
powrót do forum filmu Matrix

fabula lezy, postawiono na efekty specjalne to wyszlo niezle ale film kompletnie sie nie trzyma kupy, fatalni aktorzy po prostu tragedia, zmarnowalem ponad dwie godziny zycia

Polecam ci te horrory (choć pewnie uznasz je za denne):
- Lśnienie
- Drabina Jakubowa
- Silent Hill
- Dead Silence
- The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon (https://www.youtube.com/watch?v=9VDvgL58h_Y)

użytkownik usunięty
hr_dooku

Lśnienie nie jest horrorem zaliczanie go do gatuinku horror to największy absurd w historii kina, to jest thriller i to wcale nei taki rewelacyjny . Drabina Jakubowa mi się nie podobała, Silent Hill to badziew jakich mało, Dead Silence też dla mnie taki sobie, tego ostatniego chyba nie widziałem . Po za tym jeżeli w horrorze nie ma zjawisk paranormalnych to jest żenada a nie horror .

Widać sam sobie stworzyłeś definicję horroru. Idź dalej oglądać sobie Paranormal Activity.

użytkownik usunięty
hr_dooku

Z 5 części Paranormal Activity jedynie dwie były zajebiste, nie jestem fanem tej serii . Prawdziwe horrory to Obecność, Sinister lub Naznaczony 1 i 2 ( To te z ostatnich lat ) .

Tylko Sinister mi się podobał z powyżej wymienionych.

"Drabina Jakubowa mi się nie podobała"

Bo trzeba tam myśleć, a ty kiedyś debilu sam stwierdziłeś "Nie lubię filmów na których trzeba myśleć, bo podczas seansu jestem zajarany" no i nie dziwota że ci się nie podobała.

Matko co za debil.

użytkownik usunięty
hr_dooku

Ten ostatni to jakiś badziew o jakimś mordercy a horrory o mordercach mnie śmieszą i w większości obrzydzają . Horror musi być straszny a jakiś morderca, potwór lub zombie albo wampir budzi śmiech a nie strach .

Przeczytaj definicję horroru i wróć później.

użytkownik usunięty
hr_dooku

Znam definicję horroru bardzo dobrze i w większości jest ona totalną bzdurą .

To idź wytłumacz to tym, co ją napisali.

użytkownik usunięty
hr_dooku

Gdybym miał taką możliwość z pewnością bym to zrobił .

"większości jest ona totalną bzdurą"

Tak jak to że Godzila z lat 50 XX wieku to nie gumowy kostium tylko efekty SCI. Nie dość że debil to jeszcze arogant jak diabli.
Na dodatek ateista co wierzy w duchy. O rany, szkoda że Dawkins tego nie czyta. Może dzięki temu by zmądrzał.

Ciebie znawca jak Kliczko baletnica.

Naznaczony, Naznaczony 2 - buahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
The Ring, Klątwa ( wersje amerykańskie ) , Shutter-Widmo ( wersja amerykańska) - BUAhahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
Zemsta po latach, Sztorm stulecia - BUAHAHAhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
Omen (remake z 2006 nie denny oryginał) - http://www.youtube.com/watch?v=VNgZ19EKqfo
Sinister - http://www.youtube.com/watch?v=ijtyyE7fYUw

Tylko Obecność jest dobra.

I to kolejny dowód że z ciebie znawca jak Kliczko baletnica. No ale debil zawsze myśli że jest mądry.

kdbw

HUHAHAHA

użytkownik usunięty
BIOLLANTE

Co w tym śmiesznego ? Prawdę gość napisał . Tylko fani Matrixa tego nie zauważają . Jesteście normalnie jak jakaś sekta .

Wywnioskowałem że masz tak na serio 13 lat, to zdjęcie jest kogoś innego.

użytkownik usunięty
BIOLLANTE

Może tak jak jednemu użytkownikowi mam ci zrobić skan dowodu osobistego, książeczki wojskowej i karty miejskiej co ? Nawet, krótki filmik dla niego nagrałem, bo też uparcie twierdził , że na zdjęciu to nie ja .

To zrób i przestań marudzić.

użytkownik usunięty
hr_dooku

Ja nie marudzę . To ci co piszą, że na zdjeciu to nie ja mają jakiś problem .

użytkownik usunięty
BIOLLANTE

Masz niedowiarku - http://patrz.pl/zdjecia/moj-dowod-os

O nawet jesteś ode mnie młodszy.

Myślisz ze ja ci uwierzę?

użytkownik usunięty
BIOLLANTE

To też ci nagram filmik na żywo jak ci mało jeszcze, tylko naładuje baterie w aparacie.

użytkownik usunięty
BIOLLANTE

Masz jeszcze skan książeczki wojskowej zaraz ci dam skan karty miejskiej, a jak ci jeszcze będzie mało to ci jutro nagram filmik na żywo, niedowiarku za,,,any . http://patrz.pl/zdjecia/ksiazeczka-woj

ocenił(a) film na 8

Smalczyk spokojnie nie przeklinaj nie ładnie tak

użytkownik usunięty
BIOLLANTE

http://patrz.pl/zdjecia/kar-miejska

ocenił(a) film na 8

na każdym dokumencie jest inny człowiek.. Przestań oszukiwać

użytkownik usunięty
KopsonKrk

Pewnie, i ten inny człowiek ma takie same dwa imiona i taką samą datę urodzenia. Przestań się ośmieszać . Co może ukradłem komuś dowód osobisty, książeczke wojskową i karte miejską ? Przestań pisać głupoty . Może jeszcze mam wam zeskanować odpis aktu urodzenia co ?

ocenił(a) film na 8

Podrobiłeś napisy hakierze przyznaj sie

użytkownik usunięty
KopsonKrk

idź ty niedowiarku się utop. Na zdjęciu w książeczce wojskowej mam po prostu dłuższe włosy bo zdjęcie było robione bardzo dawno temu . A nazwisko zamazałem w paincie, bo cenię sobie swoją prywatność .

ocenił(a) film na 8

nom bardzo przystojny nastolatek na wszystkich tych zdjęciach. A ty mi mówisz że masz 30 lat.

użytkownik usunięty
KopsonKrk

Ty chyba jakiś upośledzony jesteś . Na zdjęciu w książeczce wojskowej mam jakieś 17 lat . A na zdjęciu w dowodzie osobistym jakieś 20 kilka trudno żebym się od tego czasu nic nie zmienił .

ocenił(a) film na 8

i mi mówisz że taką masę szybko złapałeś przez 10 lat ? Niemożliwe

użytkownik usunięty
KopsonKrk

JA tyje jakieś 20 kilo rocznie albo lepiej . W zeszłym roku w czerwcu ważyłem 141 kilo dzisiaj waże 165 .

użytkownik usunięty

Po za tym jak miałem robione zdjęcie do książeczki wojskowej to nie piłem tyle co dzisiaj minimum 10 browarów co wieczór a czasem z 14 . Browar mnie tak tuczy, że masakra .

ocenił(a) film na 8

No to chyba nieciekawie ? Może lepiej się tym zająć niż pisać głupoty na forum.. Ale rób co chcesz, pisz dalej głupoty a widzisz jak ludzie cie mają za debila ...

użytkownik usunięty
KopsonKrk

Nie obchodzi mnie co o mnie myślą ludzie których nie znam .

użytkownik usunięty
KopsonKrk

Mam taką przemianę materii że tyje bardzo szybko.

użytkownik usunięty
KopsonKrk

Po za tym data urodzenia chyba mówi sama za siebie. Liczyć nie umiesz ile lat upłyneło od 83 roku do dzisiaj ? .

ocenił(a) film na 1

Odpisz temu sekciarzowi tutaj http://www.filmweb.pl/film/Matrix-1999-628/discussion/Campbell%2C+monomit%2C+gno stycyzm%E2%80%A6+czyli+kilka+s%C5%82%C3%B3w+o+inspiracjach+tw%C3%B3rc%C3%B3w+fil mu+Matrix.,2258129#topic_2258129

co myślisz o Matrix.

Sorcerer_fw

Czy udawanie przez Sorcerer_fw aka Atoirtapa kobiety poprzez podszywanie się pod kobiece konta np. jako Effie_Trinket potwierdza to, że jest ciotą?

użytkownik usunięty
Sorcerer_fw

Nie chcę mi się już z nimi kłócić, bo to nie ma sensu. Ci wszyscy fani Matrixa są tak zaślepieni, że nic do nich nie trafia .

I dobrze, że zaślepieni, bo kto by chciał czytać komentarze osób nie mających pojęcia o sci-fi i fantasy, a do tego uważających Prometeusza za majstersztyk?

użytkownik usunięty
hr_dooku

Jak ja nawet tego Prometeusza nie oglądałem bo to syf jest od razu wystawiłem jedynke bez oglądania .

ocenił(a) film na 8

zamknij jape debilu

użytkownik usunięty
KopsonKrk

Przystopuj troszkę. Ciebie nikt nie obraża .

ocenił(a) film na 8

obrażasz ty bo piszesz głupoty pajacu

użytkownik usunięty
KopsonKrk

To, że dla kogoś to głupoty to jego sprawa. NAwet jeżeli to głupoty to niech napisze, że to głupoty a nie obraża .

ocenił(a) film na 8

I naucz się pisać hahaha

użytkownik usunięty
KopsonKrk

Napisał ten , który zdanie zaczyna od małej litery .