Była w bibliotece,ale 10 stron było wyrwanych ludzie to się nazywa brak szacunku dla autora czy już się nie szanuje książek na tym świecie?Film niezbyt mi się spodobał i chciałem głębiej zrozumieć jego sens czytając książkę dobrze,że jest księgarnia i można zamówić.
Książka wgniata w fotel, w sumie to żałuję, że najpierw jej nie przeczytałam tylko obejrzałam film...
Prawda, książka jest genialna:)Ja na szczęście przeczytałam ją najpierw, a później obejrzałam film i muszę przyznać, że choć bardzo dobry, to nie umywa się do powieści, zresztą przeważnie tak jest:)
książka była g*ówniana. Dobrze, że zrobiłem z tego film, ktory zreszta jest jednym z najlepszych na swiecie. uwazam tak nie tylko ja, ale i wielu wybitnych tworcow i krytyków filmowych. To chyba o czyms swiadczy, prawda?
Hehe jak pan zmartwychwstał panie Kurbick.xd jak Jezus czy regeneracja przez zabicie pięknej dziewicy?
ponowne odrodzenie się postaci lub przedmiotu po uprzednim jej zabiciu, zniszczeniu lub przejęciu no ciekawe,że też na to nie wpadłem,ale w sumie Jezus umarł podobnie
Podobnie do kogo? Sugerujesz, że zostałem ukrzyżowany, czy Jezus zmarł (tak ja ja) na atak serca?