PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1275}

Mechaniczna pomarańcza

A Clockwork Orange
1971
7,9 223 tys. ocen
7,9 10 1 222672
8,8 85 krytyków
Mechaniczna pomarańcza
powrót do forum filmu Mechaniczna pomarańcza

Dno i kilo mułu. Co za kretynski scenariusz dla glupich uzytkownikow, caly czas zarty na poziomie gimnazjum, slaba praca kamery, slabiutkie zdjecia, zenujaca gra aktorow, wszystko na najnizszym poziomie. Moze to dogodzi wielu filmwebowiczom, ktorzy zatrzymali sie na zerowce ale dla koneserow, czyli np. do mnie, nie trafia zupelnie. Krytyka zjechala ten film, kazdy sie zgodzi. To totalny kicz i nieporozumienie.

ocenił(a) film na 9

Jesteś koneserem? To wymień jeden wybitny, według Ciebie, film.

użytkownik usunięty
walter_paddick

Gulczas, a jak myślisz ze znakomitą rolą Piotra Gulczyńskiego oraz YYYYYYYYREK kosmiczna nominacja ze znakomitymi rolami kosmitów i okolicznych wiesniaków oraz fenomenalną fabułą i zdjęciami. Zas ten film to klasyczny muł i denny chłam!!!

ocenił(a) film na 9

Rany boskie, Ty chyba nie mówisz poważnie. Usuń lepiej konto i idź do kościoła prosić Boga o wybaczenie.

walter_paddick

A Ty idź prosić Boga o mózg skoro tak widoczna prowokacja dała radę Tobą zakręcić.

ocenił(a) film na 9

jeśli zdjęcia są słabiutki i słaba praca kamery to ja jestem prezydentem :D , jedne z najlepszych zdjęć jakie widziałem a film z lat 70

ocenił(a) film na 10
HideFace

Błagam ludzie, prowokacja...

Nie dawajcie wyżerki noobowi.

ocenił(a) film na 10

They see me trollin'

ocenił(a) film na 9

Niniejszym, użytkowniku.

Prowokację twoją uznaję za udaną.

A teraz pozostaje Ci tylko skończenie gimnazjum lub czegokolwiek w twoim patologicznym świecie i taplanie się w najskrytszych zakamarkach nizin społecznych.

Nie pozdrawiam.