PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684590}

Miłość bez końca

Endless Love
2014
6,7 45 tys. ocen
6,7 10 1 45148
3,0 3 krytyków
Miłość bez końca
powrót do forum filmu Miłość bez końca

Bo mi wydaje się, że było prawie wszystko :) pożar, wypadek, rak, włamanie, romans, bójka, za
głośne imprezy, złamany nadgarstek, sądowy zakaz zbliżania się, śmierć matki, tajemnicza
przeszłość, potajemny ślub. Kurde, pogubiłam się. :)

ocenił(a) film na 2
martakak

Hej, zapomniałaś o tym: bohaterowie pochodzili z różnych sfer, było jeszcze oczywiście lotnisko (!), a także jazda na rowerze po filmowemu: ona na kierownicy, on prowadzi, w rytmie słodkiego soundtracku:)

Wczoraj zobaczyłem ,,Cudowne tu i teraz" i odzyskałem wiarę w kino o młodych ludziach. Polecam, jeśli nie widziałaś.
Niebo a ziemia w porównaniu do tego nieporozumienia

ocenił(a) film na 5
laxman

słuszna uwaga :) bez jazdy na rowerze to nie to samo :)

ocenił(a) film na 4
laxman

A ja właśnie obejrzałam najpierw "Cudowne tu i teraz", a potem "Miłość bez końca" i, co prawda, ten pierwszy film w zestawieniu z tym drugim sporo zyskuje, ale według mnie i tak nie ma się czym zachwycać ;)

ocenił(a) film na 2
buszasz

Jakże to tak?... Właśnie ,,Cudowne" jest tak cudowne, bo wybija się wysoko na tle rom-komów i ogólnie kina dla młodych. Ja się tam zachwycam:)

ocenił(a) film na 5
laxman

Po Twoim komentarzu też obejrzałam, jak dla mnie również bez szału. Ale przynajmniej historia bardziej realistyczna, minus to główny bohater - nie w moim typie :)

ocenił(a) film na 2
martakak

Hej, ale czy z powodu braku bohatera w Twoim typie należy obnizać ocene całego filmu? Moim zdaniem nie, na tym też polega siłą tej kreacji, że nie jest miły, przyjazny, wymarzony partenr itp. Ale ok, sznauję zdanie:)

ocenił(a) film na 5
laxman

Rozumiem o co Ci chodzi, jednak jak aktor ma ,,to coś" to film całkiem inaczej się ogląda. Takie jest moje zdanie :)

ocenił(a) film na 5
martakak

Brak oryginalności widać gołym okiem. Jakoś nie "zakochałam się" w ich historii.