Tak, film będzie można zobaczyć w Polsce już 14 lutego 2014, dwa dni po światowej premierze :)
Wszystkie informacje o 'Miłości bez końca' na bieżąco znajdziesz na http://alex-pettyfer-poland.blogspot.com/ i na polskiej stronie filmu na Facebooku: https://www.facebook.com/endless.love.remake
Zapraszam :)
Mogę się wtrącić ze trailer genialny :) Również nieubłaganie czekam aż wejdzie do kin z wielką ochotą obejrzę:)
Zgadzam się :) Uwielbiam filmy tego typu, a zwiastun jest naprawdę zachęcający. Myślę że skierowany do większości widzów.. oczywiście tych z przynajmniej lekką wrażliwością ;)
Do większości widzów, czyli moją 14 siostrę wpuszczą jak ja jestem pełnoletnia? Bo nie wiem czy mogę ją zabrać a zwiastun serio robi wrażenie.
Pewnie, że możesz zabrać! ;) Myślę, że granica wiekowa będzie zaczynać się od 12 lat najpóźniej, na pewno nie od 16 czy 18 ;)
Niby to o rozwiązłości seksualnej, więc nie miałam pewności, ale jak jest tak jak piszesz to super ;)
Film nie jest przesycony erotyzmem w żadnym wypadku :) Będą tam sceny, które możemy spotkać w każdym filmie.
Napisałaś, że trailer robi wrażenie, dlaczego tak uważasz?
Tematyka jest ok, jest to remake są młodzi aktorzy a oni zawsze wnoszą coś ciekawego. Alex'a lubię, jestem ciekawa Gabrielli, bo nie jest zbyt popularną aktorką a być może ma coś do zaoferowania. Zapowiedź jest ok, myślę, że nie będę zawiedziona.
Grunt to pozytywne nastawienie, tym bardziej, ze tak jak mówisz, film zapowiada się ciekawie ;)
Widziałam 2 filmy z Gabriellą i myślę, że coś ciekawego z niej będzie.
Jeśli lubisz Aleksa odwiedź jego polską stronę, nie wiem czy wiesz, że istnieje ;)
Lubię go, zdarz mi się odwiedzić stronę. Czytałam wątek o tym, że Alex to niby drewno i jest chamem. Ty pisałaś w nim, że wiesz o tym, że jest miły. Szczerze to ciebie uznałam za nieźle zwariowaną fankę, a tego kolesia za osobę, która nienawiść ma we krwi. Ja uważam, że Alex jest mega ciachem, filmy z jego udziałem lubię oglądać. Myślę jednak, że nikt z nas nie pozna go osobiście i nie przekona się jakim naprawdę jest człowiekiem. Ja nawet nie potrafię zdobyć jego autografu. Ja chamskich i bezczelnych ludzi całkiem lubię. Być może gdybym poznała Alex'a osobiście też bym go polubiła. Jednak nie znając go mogę tylko powiedzieć ( subiektywnie) że jest przystojnym facetem a filmy z jego udziałem są całkiem niezłe.
PS Wybieram się na Kamerdynera, myślisz, że fajny? Och, ale się rozpisałam to chyba leży w mojej naturze. Masz może jakieś fajne filmy do zaproponowania?
Nie, zdecydowanie nie nazwałabym się fanką w żadnym wypadku :) broniłam go tylko dlatego, że facet grubo przeginał i pisał takie głupstwa, że nie mogłam tego czytać, nie zwracając na to uwagi, dla mnie to jakaś masakra jak można mieć w sobie tyle nienawiści do kogoś, ale to jego problem, nie nasz ;)
Jego stronę mam bo uważam go za aktora z potencjałem i chcialam zająć się czymś swoim, miec cos wlasnego.
Tak, Kamerdyner to film, który na pewno należy obejrzeć :D Każdy ma na ten temat inne zdanie, wystarczy poczytać opimie, są dość rozbiezne, ale na pewno warto iść do kina :)
A jakie gatunki preferujesz?
Byłam na filmie, bardzo mi się podobał moja siostra zdruzgotana postępowaniem postaci odgrywanej przez Alex'a nazwała go " białasem". Najczęściej oglądam dramaty i mimo, że nie jestem pasjonatką samego gatunku lubię też dobre science fiction.
Z Sci-Fi mogę polecić 'Iron Mana', wszystkie części są świetne,' Incepcja', myślę że każdy powienien obejrzeć ten film, 'Mr Nobody' jest świetny, ale nie każdemu się spodoba ze względu na to, że jest dość trudny, 'Powrót do przyszłości', to dobre kino z lat 80-tych, 'Avengers', w sumie widziałam niedawno, ale naprawdę watro obejrzeć i możesz jeszcze 'Jestem legendą', zrobił na mnie wrażenie.
Może mogłabyś polecić jakieś dobre filmy podobne do tego? Wiem, że to dziwnie może brzmieć, bo w końcu tego filmu jeszcze nikt nie widział i nie można zbytnio go przyrównać, ale mam nadzieję, że wiesz o co chodzi :).
Czytając jeden z powyższych komentarzy, musiał aż sama poszukać twoją dyskusję na temat Alexa. Uśmiałam się przy tej waszej konwersacji.
Melodramaty to dla mnie jedne z najlepszych filmów i chyba takich oglądam najwiecej: szczególnie polecam 'Lektora' jeśli lubisz bardzo ambitne kino, 'Titanica' i 'Dirty Dancing' chyba nie muszę rekomendować xD Hmm, co dalej: zobacz sobie 'Spacer w chmurach' i "Ciekawy przypadek Benjamina Buttona', natomiast z troszkę lżejszych polecam 'Szkołę uczuć', 'PS Kocham Cię' i 'Pamiętnik' :)