Miłość na zamówienie

Failure to Launch
2006
6,1 54 tys. ocen
6,1 10 1 54473
4,3 9 krytyków
Miłość na zamówienie
powrót do forum filmu Miłość na zamówienie

gardze najgorzej, jak taki ogorek jak sarajessicaparker moze robic kariere, talentu za grosz, o urodzie to nie wspomne...

jakotako

z tego co wiem to SJP gra z powodzeniem w teatrze, uroda to nie wszystko, chociaż może jak na komedie romantyczną to faktycznie nie pasuje...

ocenił(a) film na 1
jakotako

kurde zgadzam sie w 200% ten film to nieporozumienie, kompletna porażka

ocenił(a) film na 3
jakotako

wczesnij obejrzlam "Facet z ogloszenia" (niezle) - porownanie - "Miłość na zamówienie" to bajeczka dla plytkich bladynek
mysle ze najwieksza pomylka tego filmu jest obsada 2 głównych ról - wiekszych nudziadzy niz ta parka nie ma
3/10 bo drugoplanowe postacie ratuja ten film

ocenił(a) film na 4
jakotako

zgadzam się z Tobą !!! SJP jest okropna i wygląda jak czarownica !!! A ten cały Mefiut oprócz tego, że ma fajne ciało to talentu ZERO! Gra z jakąś dziwną manierą, nie wiem zaciska zęby czy co ?! Przypadkowo obejrzałam. Stanowczo nie polecam

ocenił(a) film na 9
jakotako

Mnie sie podoba. daje 8/10. Bardzo ciekawy film. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 4
jakotako

z pomysłem. ale nic specjalnego.. najlepsze sś te zwierzęta jak go atakują w najmniej odpowiednim momencie ;P strata czasu..

ocenił(a) film na 1
jakotako

tak ten film to porażka, oczyeiście głownie z powodu podstarzałej i irytującej sjp

jakotako

Moim zdaniem świetny. Co do SJP to tylko dlatego, że jej uroda nie trafia w twoje gusta to nie znaczy, że możesz wyzywać ją od ogórków. Jesteś żałosny ! A jak ktoś nie lubi tego typu filmów to nie powinien się zmuszać do oglądania ich a nie potem wypisywać głupoty. Czego się spodziewałeś koleś?!

ocenił(a) film na 7
aleirdalag

ja jestem zachwycona Zooey Deschanel! Świetny jest ten motyw z drozdem! Powinni dać więcej scen z nią i Justinem. Jak zauważył już ktoś wcześniej drugoplanowe postacie ratują ten film.

ocenił(a) film na 2
lensle091

film bez pomysłu, beznadziejny humor. Zooey to faktycznie jedyny plus.