7,6 152 tys. ocen
7,6 10 1 151763
6,5 47 krytyków
Miasto gniewu
powrót do forum filmu Miasto gniewu

Muzyka.

ocenił(a) film na 7

czy ktoś może wie, który utwór wykonywany jest podczas 'akcji ratunkowej na moście-czyli wyciągania kobiety z samochodu", która płynie w tle?na końcu podane sa nazwy utworów, ale nie będe strzelał 'może to ten, a moze ten', bo rok minie zanim mi sie uda go posiąść.

everysmith

Hej, autorem sciezki jest Mark Isham, oprocz utworu 14.Bird York "In The Deep" oraz 15.Stereophonics "Maybe Tomorrow", pozdrowienia

everysmith

Prawdopodobnie utworem ze sciezki o ktory pytasz jest 8.Flames :o)

ocenił(a) film na 7
everysmith

Faktycznie-to Flames.Dzięki, choć i tak ściągnąłem cały OST z "Crash-a" ;)

everysmith

Mógłbyś podpowiedzieć skąd ściągnąłeś soundtrack?
tox_25@o2.pl
Dzięki

ocenił(a) film na 1
Pawcio_5

sciagnij z polki w sklepie, a nastepnie udaj sie do kasy, zaplac i mozesz pojsc do domu i sluchac.

ocenił(a) film na 10
maku_3

A jeśli ktoś ma problem ze zdobyciem z półki sklepowej i wybiera inne źródło, to niestety przekona się że piękny utwór nr.5 jest uszkodzony :(((

everysmith

Czy moglibyście podac dokładny tytuł i wykonawce tego utworu o ktorym jest mowa w temacie. Wiem bo ście odpowiedzieli niepoinformowanemu, że jest to Flames, ale ja bym chciał tego poszukać w necie, wiec przydałobysie jeszcze jakieś inne info bo nic mi nie mówi "Flames".... :-/ pozdro

ocenił(a) film na 9
WojtaSz

Tu macie wszystkie utwory które pojawiająsiew filmie( Soundtack)

1.
Crash
2.
Go Forth My Son
3.
Hands in Plain Sight
4.
...Safe Now
5.
No Such Things as Monsters
6.
Find My Baby
7.
Negligence
8.
Flames
9.
Siren
10.
A Really Good Cloak
11.
A Harsh Warning
12.
Saint Christopher
13.
Sense of Touch
14.
In Too Deep - Bird York
15.
Maybe Tomorrow - Stereophonics

rafi_6

A ten rapowy kawalek co leci jak Luda z tym drugim jadą skradzionym samochodem to jest w ogole na tej sciezce? Moze ktos wie co to za kawalek?