Dawno sie juz tak nie wynudzilem co chwile sprawdzalem za ile sie konczy jakbym poszedl na niego do kina to bym sie chyba pochlastal
szkoda że tego nie zrobiłeś jak oglądałeś film, oszczędziłbyś nam troche czasu na czytaniu twoich wypocin
Zaryzykuje i stwierdze, ze po prostu nie zrozumiales filmu, a Twoja ulubiona produkcja to seria RAMBO i wszystkie filmy z Jean Claude Van Dame'em.
czegoś nie czaje lekko...tak sie wynudziles, ze co chwile sprawdzales kiedy sie konczy- to powiedz Ty mi dlaczego masz ten film w ulobionych?? :|
pewnie dlatego ze to jedynyjaki ogladnal, albo zakladam 2 opcje poprostu dodal do ulubionych TOP 10 filmow ze swiata... tak zeby cos bylo i sie nie wyrozniac...
Widać że nie zrozumiałeś przesłania tego filmu... oglądnij jeszcze ze trzy razy może w końcu ci się uda...
widze że chyba większość z was go nie zrozumiała...a może ja inaczej zrozumiałem...ktoś napisze że to kaszana...i co ? i zaraz teksty typu "debilu" "idioto" itd. (może tych słów nie użyliście ale to się czyta z kontekstu). Nawet jeśli temu człowiekowi się nie spodobał film...ma do tedo absolutne prawo! i to że wypowiada swoje zdanie nie jest przejawem "debilizmu" jak to nazywacie. Nawet jeśli nie zrozumiał tego filmu...no cóż to nie znaczy że jest gorszy od was bo wy go "zrozumieliście" (choć wątpie po waszych odpowiadziach, a nawet jeśli zrozumieliście to weszło jednym uchem i wyleciało drugim...nie o to chodzi...). Nawet jeśli rzeczywiście nie jest mądrym człowiekiem...to po co obrażać ? po co wzbudzać agresje ? po co drwić i oczerniać go ? myślicie że jesteście lepsi od niego ? ... ehhh najłatwiej komuś coś wypomnieć choć jeszcze duuuuużo pracy nad sobą ma każdy z nas...i to od nas samych powinniśmy zacząć wypominanie...Mnie osobiście film bardzo się podobał! ale nic nie mam do tego człowieka który źle się wypowiada co do filmu...do was tych którzy się tak wypowiadali na temat tego człowieka co zaczął temat, nie chodzi mi tu o oczernianie was czy coś w tym stylu...nigokgo nie mam na celu oczzernić...mam tylko zamiar taki aby każdy kto tu coś napisał...przeczytał to ponownie i zapytał się samego siebie...czy jest dumny ze swojej wypowiedzi...a film jak dla mnie genialny poprostu genialny... pozdrawiam WSZYSTKICH...
racja :) ja nie mam zamiaru oczerniać ludzi, którym nie podobał się ten film, nie uważam, że np YebaK nie zrozumiał 'miasta..', przecież jest wiele produkcji 'z przesłaniem', które mogą się nie podobać - i to nie dlatego, że się nie rozumie filmu, tylko po prostu tak czasem bywa. Jeśli chodzi o mnie, 'crash' jest świetny, niesamowicie wywołuje skrajne emocje i za to mi się podoba ;]