Nie chcę zabrzmieć jak typowy Janusz oceniący w sposób "większego chłamu nie widziałem", ale ta pozycja filmowa jest naprawdę jedną z gorszych jaką w życiu widziałem i nie tylko w zakresie horrorów, lecz we wszystkich gatunkach.
Pomijając to, że film nadaje się tylko na to, żeby wyrzucić go do śmieci, to po obejrzeniu miałem wrażenie że więcej zobaczyłem w samym trailerze niż w filmie. Film na tyle absurdalny oraz bezsensowny/becelowy, że mógłby robić go niedorozwój z zamiłowaniami do Słowiańskiej kultury. Nie mam pojęcia skąd taka wysoka średnia filmu u użytkowników jak i krytyków. Trzeba być totalnym bezguściem i nudziarzem, żeby ocenić ten wysryw gówna na więcej niż ocenę 3.0.
Pozdro dla Jana El paso KoKOsinio
jprd - kto w tym filmie pisał dialogi? Nie dość, że ich prawie nie ma to te co są, są tak głupie, że rozmowa dwóch starych dziadów w tramwaju jest bardziej zajmująca. Gra aktorska - dno. Fabuła? Praktycznie jej nie ma. żadnej bocznej historii. Zachowanie protagonisów i tych NPCów na przemian groteskowe, śmieszne i kretyńskie. W połowie filmu chyba z 4 osoby wyszły z kina - takie było tępo i akcja. Na wiele scen widownia parsknęła śmiechem (w tym ja na scenie "z misiem"). Spacer z psem czy wyjście na grzyby jest bardziej emocjonujące od tego pseudo-intelektualnego horroro-gówna.