PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=680870}

Milion sposobów, jak zginąć na Zachodzie

A Million Ways to Die in the West
2014
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83914
4,6 30 krytyków
Milion sposobów, jak zginąć na Zachodzie
powrót do forum filmu Milion sposobów, jak zginąć na Zachodzie

Świetny

ocenił(a) film na 10

Uważam, że film jest genialny, świetna fabuła, komiczne sceny, żarty fekalne może i są, ale podane w bardzo w zabawny sposób, ja jestem wrażliwym człowiekiem jeśli chodzi o takie rzeczy, ale na tym filmie nie czułam się niczym urażona :) więc nie rozumiem wypowiedzi nie których osób, film pokazuje groteskowy świat Dzikiego Zachodu. Ale trzeba być inteligentnym aby się śmiać, w kinie ja śmiałam się do łez, a inni zajadali się czipsami.... no cóż... mam tam wiele barwnych postaci, a gra aktorska jest doskonała. Bohaterowie to Albert który próbuje odbić nieczułą ukochaną pindzię, jego przyjaciel zakochany w prostytutce, która pieprzy się każdego dnia, ale z nim chce zaczekać to ślubu bo przecież jest chrześcijanką i żona bandziora której znudziło się niebezpieczne życie i szuka kogoś kto zabiłby jej męża... Śmiejemy się ze wszystkiego... i wszystkich.. z głupoty.. z chrześcijan, Żydów, czarnych i białych, muzułmanów.. a za te żarty obrazi się tylko tępak :D

ocenił(a) film na 10
olivetii

w 100% popieram, humor jak najbardziej w moim guście, ale z tego co wiem to nie wszyscy się tak zachwycali jak ja ;)

ocenił(a) film na 10
karodzieja

Poszliśmy w piątkę na ten film.. i śmialiśmy się tylko my, wręcz umieraliśmy ze śmiechu, a wokół nas stypa... , nie rozumiem... film jest , więc jest źle... jeżeli ktoś gwałci szarlotkę w filmie to jest dobrze ( słynne American Pie) i film zostaje okrzyknięty filmem stulecia i każdy go oglądał. Naprawdę nie rozumiem.

ocenił(a) film na 8
olivetii

Ja również niesamowicie się na nim ubawiłam!

A zauważył ktoś z Was, że w scenie z Indianami, słowo "dobrze" to "mila kunis" ? xD Tam jest więcej żartów tego typu i będę musiała obejrzeć ten film jeszcze kilka razy żeby wychwycić ich więcej ;)

ocenił(a) film na 7
Flusz

Yup, ja i pół widowni to wyczaiło. Nie ma się co dziwić, laska podkłada od x lat w Family Guy głos pod Meg, a to serial Setha. Na dodatek grała w TEDzie, również MacFarlene'a. Jako jedyny wyczaiłem nawiązanie do ,,How i Met Your Mother''. Najzabawniejszy taki...hmm...easter egg był z ,,Powrotem do Przeszłości''. Genialne. A sam film idiotyczny i głupi do bólu. Taki jaki powinien być.

olivetii

Popieram, film ekstra, jedyna komedia od długiego czasu, która by mnie tak rozbawiła, świetna parodia westernów i dzikiego zachodu, absurd i żarty(dla niektórych grubiańskie i niesmaczne) są mistrzowskie, a najlepsze w filmie jest związane z tytułem bezsensowna śmierć z jakiegoś głupiego powodu i jeszcze ten pamiętny tekst "people die to fair".