PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=680870}

Milion sposobów, jak zginąć na Zachodzie

A Million Ways to Die in the West
2014
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 83914
4,6 30 krytyków
Milion sposobów, jak zginąć na Zachodzie
powrót do forum filmu Milion sposobów, jak zginąć na Zachodzie

Jak tacy aktorzy mogli się skusić na taką szmirę ? Ok fakt przyznaję... pojedyncze gagi zabawne ale ogólnie żal... humor na beznadziejnym poziomie... do tego sam film dłużył się strasznie... Nie nie... to nie dla mnie... Nie polecam.

ocenił(a) film na 3
reptile2006

też nie mogłem uwierzyć że takie gwiazdy w takim filmie .
Pierwsza połowa straszna dno za pierwszym podejściem nie dałem rady ale druga połowa filmu była już lepsza ogólnie film dość kiepski .

ocenił(a) film na 4
reptile2006

Przede wszystkim film mało śmieszny. Rzeczywiście pojedyncze, ale to naprawdę pojedyncze, gagi nawet śmieszne. Cóż spodziewałem się więcej. Kto co lubi ale osobiście nie polecam

ocenił(a) film na 7
reptile2006

Film jako komedia naprawdę dobry. Wiele śmiesznych momentów, m.in. z nieostrzyżonymi owcami, czy sama końcówka. Do tego Charlize Theron - boska po prostu, niewiarygodnie piękna, świetnie zagrała swoją rolę. Zdecydowanie polecam ten film.

ocenił(a) film na 7
reptile2006

Jak to dlaczego? A dlaczego dobrzy aktorzy grają u Sendlera również?
Przecież to są najbardziej znienawidzeni producenci :-)
Ponieważ oni robią inne filmy i dobrze płacą. Jeśli nie będziesz patrzył na ten film jak na zwykłą komedię to zobaczysz, że oni jadą po społeczeństwie, które głupieje na potęgę. Które boi się nazwać białasa białasem, a żyda żydem, żeby nie być posądzonym o rasizm.
A czy przeklinają za dużo? Czy ja wiem... mi to nie przeszkadzało, i pasowało do całego filmu.
Czy Charlize Theron zagrała źle? Ryan Reynolds był na ekranie 5 sekund, przecież to majstersztyk :-) Zabić popularnego aktora w ciągu 5 sekund na ekranie.
Film inny, fajnie, że z kreskówek przenosi się na duży ekran.

reptile2006

Ja włączyłam ten film wyłącznie ze względu na obsadę, bo pomyślałam że musi w nim coś być skoro tyle dobrych aktorów w obsadzie. Dawno nie widziałam takiego g..., jakim cudem to ma ocenę ponad 6?

ocenił(a) film na 9
reptile2006

Bo niektórzy aktorzy nie muszą grać samych cudownych ról na miano Oscara, czy Złotego Lwa, czy innych tego typu? Bo niektórzy aktorzy mają dystans do swojej kariery? Bo to naprawdę dobry film, tylko skierowany do dosyć wąskiej grupy odbiorców?