PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485856}

Millennium: Dziewczyna, która igrała z ogniem

Flickan som lekte med elden, Millennium part 2
2009
7,3 42 tys. ocen
7,3 10 1 41607
5,9 9 krytyków
Millennium: Dziewczyna, która igrała z ogniem
powrót do forum filmu Millennium: Dziewczyna, która igrała z ogniem

Brak

ocenił(a) film na 8

Żal mi Noomi R. Nie widziałem nigdy takiego przypadku żeby kobieta wręcz nie miała piersi O_o

ocenił(a) film na 7
nokash

Jak ona sobie sama nie współczuje to twoje współczucie też jest jej zbędne.

ocenił(a) film na 8
reese

Jak sobie można samemu czegoś współczuć ?

ocenił(a) film na 7
nokash

Jakbyś nie miał piersi to byś wiedział.

ocenił(a) film na 7
nokash

A poza tym jak można komuś współczuć czegoś z czym on sam siebie akceptuje?

ocenił(a) film na 8
reese

Skad wiesz ze Ona nie cierpi w jakis sposob z tego powodu i ze je akceptuje. Mozna miec male piersi lub nawet bardzo male albo i odwrotnie. Ale ona nie ma ich wcale praktycznie. I tego jej wspolczuje bo to prawie kalcetwo. Ale dosc o cudzych piersiach :)

ocenił(a) film na 7
nokash

Jak się nie wstydzi grać rozbieranych scen w filmach to raczej nie ma kompleksów na punkcie swojego wyglądu. Najważniejsze to akceptować siebie ;)

użytkownik usunięty
reese

Heh, najlepsze jest to, że idealnie pasowała do I części filmu, bo bohaterka (w książce) piersi nie miała. Ale w drugim tomie zrobiła sobie cycki! Więc zasadniczo producenci mogli fundnąć je również aktorce. Ale widocznie nie dogadali się w tym względzie. :)

Nie ma cycków? Trudno, nie twój interes, co cię to obchodzi. Będzie chciała to sobie zrobi. Nic nikomu do tego.

użytkownik usunięty
RAB

My tu dyskutujemy o zbieżności filmu z oryginałem książkowym, tzn. nie o cyckach aktorki tylko o cyckach bohaterki. To jest różnica.

użytkownik usunięty
nokash

Wstyd, że śmierdzi Tobie z tyłka po zrobieniu kupy. Doprawdy!

ocenił(a) film na 8

Skoro Ci wstyd z tego powodu... to Twoja sprawa i nie musisz się tym chwalić. :)

ocenił(a) film na 8
nokash

idiota...

ocenił(a) film na 8
ArO__

Miło mi Marcin jestem.

użytkownik usunięty
nokash

Nie napisałem, że mnie jest wstyd, tylko, że powstaje wstyd ogólny, konsternacja ogółu. Ty się wstydź, oj oj.

ocenił(a) film na 4

I w końcu nadszedł ten, co kwiatami sra...

ocenił(a) film na 10
nokash

Tak, bo rozmiar stanika jest najważniejszy przy ocenianiu czy aktorka jest dobra czy nie.
Żal mi cie, ja mam masę koleżanek, a żadna nie ma rozmiaru D, a są na prawdę świetnymi koleżankami.

ocenił(a) film na 8
Jacob Voorhees

Ja też mam dużo takich koleżanek. Nie oceniłem aktorstwa N.R. po rozmiarze jej piersi. Zakończmy ten temat bo widzę że nikt mnie nie zrozumiał i przez to mnie linczujecie.

ocenił(a) film na 7
nokash

No rzeczywiście odosobniony w swoim 'żalu' jesteś. ;) Ja tam małe piersi uwielbiam, więc tym bardziej mi się ta wersja Lisbeth podobała, ale wbrew pozorom - wiele dziewczyn (tych bez nadwagi) ma takie, albo niewiele większe piersi. Tylko, ze noszą przerózne staniki, uwypuklajace, a tych u Noomi był absolutny brak. ;)

nokash

Żal mi Cię. Nigdy nie widziałem takiego przypadku, żeby ktoś wręcz nie miał mózgu.

ocenił(a) film na 8
nokash

Skoro dla Ciebie piersi są ważniejsze niż rozum...;/

nokash

za dużo ćwiczeń po prostu i tkanka tłuszczowa zamieniła się w mieśniową

nokash

ciekawa debata;]

nokash

Moim zdaniem jest to duzy problem szczegolnie dla kobiety,ktore takie rzeczy przezywaja o wiele bardziej niz mezczyzni .
Dlatego najlepsze co to moment nostalgi i powrot do codziennosci,ale tak naprawde w przypadku osoby bardzo popularnej zazwyczaj jest tak ze kobiety czuja sie wlasnie bardziej wartosciowsze z tego popwodu ze sa na okraglo rozchwytywane,napietnowane czy inaczej wiec wedlug mnie wniosek jest dosyc prosty,iz ona pewnie sie tym tak nie martwi jak zwykle kobiety,bo sama pewnie uwaza ze jest kims,a jak bedzie widziala powod to podejmie pewnei jakas radykalna decyzje jak operacja plastyczna.
Jednak lepiej dla zachowania czlowieczenstwa pozostac soba,bo wiekszosc ludzi ma kompleksy bardziej,mniej skrajne i da sie z tym zyc.Tylko pytanie czy chcemy zmieniac siebie czy swiat,a moze wszystko wazna jest odpowiedz na te pytanie.

animal448

Anusia007
Tkanka tluszczowa nie moze zamienic sie w miesniowa:)

ocenił(a) film na 9
nokash

Bez przesady... Np. mi bardzo się podobają kobiety z małymi piersiami. Nawet z tymi bardzo małymi.
I myślę że większość kobiet wie że istnieje bardzo dużo mężczyzn takich jak ja. :)

RaaaD

Haha, ocenianie umiejętnosci adekwatnie do rozmiaru biustu... Panie, panowie prosimy o ukłony. Keira Knightley, Natalie Portman.. w ich przypadku porównywanie umiejętności do cycków byłoby dosc niekompatybilne