PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485856}

Millennium: Dziewczyna, która igrała z ogniem

Flickan som lekte med elden, Millennium part 2
2009
7,3 42 tys. ocen
7,3 10 1 41607
5,9 9 krytyków
Millennium: Dziewczyna, która igrała z ogniem
powrót do forum filmu Millennium: Dziewczyna, która igrała z ogniem

Po recenzjach i wysokiej nocie na filmwebie postanowiłem obejrzec ten film i po obejrzeniu pierwszej czesci dałem ocene 5/10.
Niestety druga czesc rozwaliła mnie na całego musiałem dac note 2/10. Boje sie usiąsc do trzeciej czesci zeby nie uznac ze straciłem tylko czas na ten film.

ocenił(a) film na 4
Szczepan_6

Zgadzam się w pełni . To co działo się pod koniec 2 części przerosło moje wszelkie oczekiwania co tylko podkopało opinie o całym seansie 4/10

ocenił(a) film na 8
Szczepan_6

rozumiem ze film mógł ci sie nie podobać ale żeby dawac ocene 2/10 no bez przesady i lepiej nie siadaj do 3 czesći widze po ocenianych filmach że bardziej lubisz filmy akcji i kino familijne wiec lepiej przy tym zostań małolacik :D

ocenił(a) film na 2
Grzybiasty

''MAłOLACIK'' dzieki kolego z komplement zaraz poczułem sie o 20 lat młodszy :)
Tak jak napisałes nie mam zamiaru siadac do 3 czesci.

ocenił(a) film na 5
Szczepan_6

W porównaniu do książki masakra ... nie obejrzałam do końca żeby nie popsuć wrażenia, które wywarło na mnie to 700 stron... są książki, których nie powinno się ekranizować. 5/10

matyliano

jeżeli, ktoś widział film a nie przeczytał książki niech żałuje. film w porównaniu do wszystkich 3 tomów książki jest wręcz beznadziejny. Również boje się zasiasc do 3 czesci filmu. nie wiem czego sie spodziewac,ale pewnie niczego poządnego. Jak reszta.
Czekam aż moze amerykanie zrobią film na podstawie tej ksiażki. Moze wezmą sie za niego poządnej, wybiorą ciekawszych aktorów, chociaz akurat aktorka grająca Lisbeth niezwykle przypadła mi do gustu. I nie wyobrazam sobie innej na tym miejscu.
Film można sobie jednak obejrzec, jezeli ktoś czytając miał mały problem,zeby przypisac bohaterom twarze. Po przeczytaniu książek, bardzo chciałam obejrzec własnie filmy. Ale cóż. Okazały się mizerne.