6,4 50 tys. ocen
6,4 10 1 49655
5,0 7 krytyków
Moja dziewczyna wychodzi za mąż
powrót do forum filmu Moja dziewczyna wychodzi za mąż

Bardzo podobało mi się ostatnie zdanie w tym filmie, a raczej krótki dialog:
Hannah: Co robisz?
Tom: Sprawdzam czy wszedłem do dobrego łóżka.
Zdanie Toma oznacza, że w życiu powinno się mieć jedną dziewczynę - partnerkę na całe życie i być jej wiernym. Ach...

ocenił(a) film na 2
iwona_123

Nie, to zdanie nawiązuje do tego jak się poznali.

Film straszny. Naprawdę, naprawdę straszny. Musiałam się zmuszac do oglądania dalej - dałam radę tylko ze względu na McKidda.

I w ogóle co to za akcja? Idziesz do ołtarza, wszędzie rodzina, znajomi, koleś, z którym chcesz się związac na zawsze, a tu nagle wpada twój przyjaciel i mówi ci, że cię kocha. Okej. Ja to wszystko rozumiem. Tylko jak, do cholery, wpadasz na pomysł, żeby go akurat wtedy pocałowac?!

ocenił(a) film na 4
mwahahaha

Dokładnie! Szmira kompletna. Aktorstwo do dupy, scenariusz beznadziejny, nie da sie tego ogladac!!

kulka

traaagedia, bieda z nedza.

iwona_123

Heh a mnie najbardziej podobał sie ten pies pod koniec filmu...taki słodki :D nie wiecie moze jaka to rasa =D =P

ocenił(a) film na 6
madz_iulkaa

To był psiak rasy border collie :-))) Bardzo mądre, cudowne psy. Idealne do agility.

ocenił(a) film na 6
iwona_123

co w tym zakończeniu było świetnego? Typowe zakończenie dla typowej komedii romantycznej :)

użytkownik usunięty
zbawiony

Racja, ale jak ktoś wystarczająco mocno chce coś ujrzeć, to sobie ten swój scenariusz zaprojektuje i na dialogi zrzutuje. I tak zachwyca nas to, co chcemy żeby zachwycało. xD
"Zdanie Toma oznacza, że w życiu powinno się mieć jedną dziewczynę - partnerkę na całe życie i być jej wiernym. Ach..." Heheh. Jeśli chcesz, by to właśnie znaczyło.. ;>