PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1096}

Monty Python i Święty Graal

Monty Python and the Holy Grail
1975
8,0 173 tys. ocen
8,0 10 1 173411
8,2 49 krytyków
Monty Python i Święty Graal
powrót do forum filmu Monty Python i Święty Graal

Ale Szajs :/

ocenił(a) film na 2

Tak beznadziejnego filmu jeszcze w życiu nie widziałem... ;/ Nie wiem co za ludzie dają temu szajsowi powyzej 3 ale ja do nich nie należe... :/ Nie wiem w ogóle co sie z tym światem porobiło,że takie coś może stać na tak wysokiej pozycji na liście światowej... ;/ Gdyby tak sądzili krytycy to jeszcze rozumiem ale tak oceniali normalni ludzie... ;( Nie mam pojęcia jak to może stać w hierarchii wyżej od takich beztselerów jak 1 cześć obcego czy ,,Rain Man"( Który zresztą dostał oskara)...;/

ocenił(a) film na 8
Widass

Sam się dziwię, że w naszym kraju jest tak dużo inteligętnych ludzi, którzy potrafią bardziej docenić ten film od tych co wymieniłeś... jest jeszcze nadzieja w narodzie.

ocenił(a) film na 9
Widass

O rany

:(((((((((((((((((((((((((((((

ocenił(a) film na 9
Widass

"Beztselerów", leżę. Do szkoły, zamiast filmy oglądać.

ocenił(a) film na 9
Widass

No BŁAGAM! a napiszesz chociaż na czym opierasz swoją opinię? bo to wygląda tak : "nie lubiem tego filmu bo jest gupi":/

ocenił(a) film na 9
Widass

człowieku to jest proste - nie nadążasz po prostu za "żartami":D, które są w tym filmie. ja połowe filmu poprostu sie kończyłem, zresztą nie tylko ja. ale ciebie takie "żarty" nie śmieszą, a jak cie nie śmieszą to uważasz je za głupie. taką mam rade nie oglądaj parodii, bo większość polega na głupawych żartach:P

ocenił(a) film na 9
Widass

Nie wiesz co się z tym światem porobiło?
Ano wreszcie najwyraźniej dorosłeś na tyle, żeby zauważyć, że nie jesteś pępkiem świata i nie wszystko co Ci się podoba podoba się też innym. Za kilka lat może nawet Ci się uda to w końcu zaakceptować. A za następnych parę może nawet przestaniesz się sugerować w doborze filmów do oglądania reklamą i oskarami.