PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108931}
6,7 429 tys. ocen
6,7 10 1 429251
5,6 57 krytyków
Mr. & Mrs. Smith
powrót do forum filmu Mr. & Mrs. Smith

Angie i Brad...

ocenił(a) film na 6

...najpiękniejsza kobieta świata i najprzystojniejszy facet... nie dość że się nie będę mogła skupić na filmie to jeszcze nie będę wiedziała czy skupiać się na niej czy na nim... ach te dylematy...

użytkownik usunięty
Eliadil

jak sie jest bi to sie ma taki problem :):):):):):):):)

No prawdy troche ze dwoch pieknych tego swiata ale ja to wiem na kim sie skupic! Na Bradzie i to bez 2 zdan! On jest najpiekniejszy i najseksowniejszy na swiecie! Buziaczki dla niego=*

pejtusia

cóż, faktycznie trudno się zdecydować.... ;] ale mam nadzieję, że film będzie miał do zaoferowania coś więcej, niż przerzucanie wzroku z Pana Pięknego na Panią Piękną. zwiastun zapowiada się całkiem nieźle, ale to się dopiero okaże... :]

ocenił(a) film na 9
pejtusia

Może i najprzystojniejszy ale z kocim pindolkiem daleko nie zajdzie(głeboko)

użytkownik usunięty

Nie trzeba być bi żeby uznać, że człowiek jest piękny, niezależnie od płci. Ja uważam [a jestem kobietą], że Angelina jest jedną z najpiękniejszych kobiet Hollywood, no że nie wspomnę o najprzystojniejszym mężczyźnie, wiadomo o kim :). Oczywiście mam wiele innych typów przystojnych mężczyzn [np. Gerard Butler, Stuart Townsend], ale Brad ma jednak w sobie coś takiego, że się podoba prawie każdej kobiecie, no i oprócz tego jest bardzo dobrym aktorem. A Angie i Brad w jednym filmie gwarantują ucztę dla oka, miejmy nadzieję, że dla ducha też...