PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108931}
6,7 429 tys. ocen
6,7 10 1 429251
5,6 57 krytyków
Mr. & Mrs. Smith
powrót do forum filmu Mr. & Mrs. Smith

OK

ocenił(a) film na 9

Film jest świetny. W dodatku z bardzo dobrą obsadą. Wszystko na swoim miejscu. Gorąco polecam. 9/10

ocenił(a) film na 5
PatrooolBO

Jak dla mnie najgorszy film jaki oglądałem z Pitt'em:D Taka śmieszna (śmieszna, nie zabawna), naciągana bajeczka.

ocenił(a) film na 9
Gryzuman

Wiadomo, każdy ma inny gust :)

ocenił(a) film na 10
Gryzuman

A kto Ci powiedział, że to ma być ambitna produkcja? To lekki, przyjemny film na nudy.

ocenił(a) film na 10
MaestroS

Fajna komedia ale wywiad z wampirem złota malinę to ... 0.o

ocenił(a) film na 9
PatrooolBO

mi tez sie podobał. 9/10

ocenił(a) film na 3
PatrooolBO

A mi się nie podobał, ani zabawny, ani trzymający we napięciu.

ocenił(a) film na 5
PatrooolBO

No cóż krótko mówiąc, film oglądałam dosyć dawno, ale chyba coś niecoś pamiętam. Więc tak, obsada dobra no bo w sumie ile razy już widziano razem w filmie Angeline i Brad'a? Pomysł ciekawy, ale jakiś zadziwiająco pomysłowy i ambitny to on nie jest. Kolejna sprawa....ja się zgadzam, jest to film lekki taki do pooglądania bez większego sensu i fabuły. |Film nie posiada przesłania, może jest to jeden z powodów dla którego nie jestem fanka filmów akcji... ja wystawiam ocenę 8 bo film mi się podobał i tego ukryć nie mogę :)

PatrooolBO

pomimo lekko głupkowatej fabuły, film ogląda się świetnie za sprawą pary głównych bohaterów :) generalnie lubię grę obydwojga aktorów - naturalne, wyluzowane ruchy, bez strzelania idiotycznych min. Film polecam każdemu!