No cóż, po kilku (może nawet kilkunastu) miesiącach czekania obejrzałem "Pana i panią Smith". Film ten prezentuje rozrywkę na całkiem wysokim poziomie, jednak jak na komedię sensacyjną film ten oferuje zbyt słaby humor. Właściwie mało jest momentów w których można się śmiać - ewentualnie uśmiechać. Sama fabuła też szczerze mówiąc nienajwyższych lotów. Film jest tak mało wiarygodny - małżeństwo po 5 latach, jak gdyby nigdy nic próbuje się wykończyć. Oczywiście przez te 5 lat nic nie wiedzieli na swój temat itp. itd. Ogóle te ich wszystkie bajery też przesadzone. Jednak jako czysta akcyjka film się sprawdza! Dużo strzelanek, rozwałek i to na najwyższym poziomie realizacyjnym! Obsada - czyli dwoje ślicznych twarzyczek z hollywood - też się sprawdza całkiem nieźle.
Podsumowują: Z filmów tego typu zdecydowanie najbardziej wciąż lubię "Prawdziwe kłamstwa" i raczej nic tego nie zmieni.
Jeśli chcieliście dobrej komedii to neistety - szukajcie gdzie indziej. Humoru jest tutaj niewiele, ale jeśli ktoś liczył na dobre kino akcji, w którym niekoniecznie liczy się fabuła - Polecam. Ja osobiście uważam ten film za całkiem dobrą - choć niestety infantylną produkcję.
Cześć!Kiedy oglądałem trailer do tego filmu to pomyślałem że to będzie taki sam gniot jak "XXX2"(fuj)Ale wczoraj go obejżałem i muszę stwierdzić że jest zdecydowanie lepszy pomimo tego że jest równie nieprawdopodobny.Nie jestem fanem tego typu filmów ale zdażają się wyjątki jak wspomniane przez ciebie "Prawdziwe Kłamstwa"Jeśli o mnie chodzi to "Pan i pani Smith"przy "Prawdziwych..."wymięka.POZDRO !!