PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108931}
6,7 429 tys. ocen
6,7 10 1 429251
5,6 57 krytyków
Mr. & Mrs. Smith
powrót do forum filmu Mr. & Mrs. Smith

pytanie !!!.

użytkownik usunięty

jak john sie pyta jane 'ilu?' to o co chodzi ?. czy chodzi o to ilu juz zabiła w swojej karierze czy ile razy musiła go zdradzić ?.

jak dla mnie to oczywiste. ilu zabiła.

ocenił(a) film na 6
migotka_paola

A mi się wydaje, że chodzi tu o ilość zdrad, bo później mówi "czasami z dwoma naraz".

uploader

Ona nie mówiła że czsami z dwoma naraz, tylko że zdarzały się dublety :P Znaczy że zabiła pare razy dwóch naraz :P

ocenił(a) film na 8

Ilu zabiła. Na 100% nie chodzi o zdrady tylko o to :)

ocenił(a) film na 10
julita_2611

taaaa... 312 kochankow? nawej Angelina Jolie by tego nie zrobila :D
oczywiste ze chodzi o ofiary ;)

ocenił(a) film na 6

to przeciez platni mordercy, nie prostytutka i żigolak

ocenił(a) film na 9
creative_al

przeciez to jasne jak gwizdek, ze zabila hahah !

ocenił(a) film na 9

taaa ilu?, on odpowiada 50-60 , ona 312 i czasami dwóch naraz :/ w ogóóóóóle niewiadomo o co chodzi, pewnie liczyli życiowe płatki mleczne.

Napewno nie chodzi o zdrade! Oni pracuja w tych agencjach tak dlugo i zabil tylko 60 osob!?

ocenił(a) film na 6
Fiedorek

TYLKO? ja przepraszam bardzo ale chyba mamy odmienne zdanie na temat ważności ludzkiego życia. to co ty myślisz, że seryjni zabójcy mordują kogoś codziennie? od tak? na żywioł? najpierw trzeba przecież akcję zaplanować.

ocenił(a) film na 8
_Luna_

Zgadzam się z Tobą. Oni mają zlecenie na jedną osobę. Przecież nie chodzą po ulicy i nie strzelają do wszystkiego co się rusza.
Fiedorek myślisz, że on idąc po zakupy wali do wszystkich z uzi, albo kałacha? Pomyśl trochę :)

julita_2611

No nie ale bez przesady pracują w tych agencjach jak długo?? I w jednej akcji Pitt zabił 4 gości... więc dlatego mówie że to raczej nie jest liczba ludzi zabitych...
Po z tym co ty Luna dramatyzujesz to tylko film... jak chcesz zobaczyć ważność ludzkiego życia to oglądnij sobie 300 tan ginie ponad 25 tys. ludzi -.-

ocenił(a) film na 5
Fiedorek

tu raczej nie chodziło o trupy tylko o cele. Pozatym warto zaznaczyć że była pokazana scena z angeliną jako prostytutką i w niej było pięknie pokazane że zabiła cel przed a nie po kopulacji. Następną ważną rzeczą jest to że sa mordercami a nie szpiegami. Nie muszą wdawać się w czyjeś łaski i dawać dupy tylko lokalizować i unicestwiać. A już w ogóle brad pitt i angelina sa jakąś "ikoną" showbiznesu prawda? Raczej nie sądze aby reżyser zrobił szmatę z "ikony". Więc moje zdanie jest proste. 312 celów.

użytkownik usunięty
devillived

autor tematu powienien dostać oskara za najgłupsze pytanie<buahahaha> to jest oczywiste, że zabiła!

ocenił(a) film na 10

lol, nie ma to jak brak mózgu :)