PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=483333}

Mroczne cienie

Dark Shadows
2012
6,6 174 tys. ocen
6,6 10 1 173665
5,2 38 krytyków
Mroczne cienie
powrót do forum filmu Mroczne cienie
ocenił(a) film na 8
frytura

Masz rację frytura! :)

sucharek_

Są podobni.
Nie chodzi mi o styl gry. ale o wygląd fizyczny.

ocenił(a) film na 7
Dangeris

Serio? -.-'
Niby z której strony?

Wikuu

Z lewej.

ocenił(a) film na 9
Dangeris

no to fajnie.

ocenił(a) film na 7
Dangeris

Twojej czy mojej?

ocenił(a) film na 8
Dangeris

A nam z fryturą właśnie o wygląd chodzi (i uważmy że nie są podobni). Czytaj uważniej.

sucharek_

Pattison jest trochę lepiej zbudowany, ale ogólnie podobna sylwetka.

Dangeris

Trollu, niezła akcja ;)

Ludzie, przestańcie odpisywać, naprawdę nie zauważacie, że to wszystko zwykła kpina?

ocenił(a) film na 7
loveanddrugs

hahaha dobry jest ten kolo nie? :P

DaMIaN_1988

Dziwi mnie tylko,że nie uciekł.Na Deppie jak smaruje,to już się potem nie pojawia.
Powinien zdecydowanie udać się do lekarza od internetowych uzależnień,bo jak widać,już go dopadło.

frytura

DŻONY JEST O NIEBO PRZYSTOJNIEJSZY OD PATTISONA!

ocenił(a) film na 6
frytura

sama bym tegolepiej nie ujęła :)

ocenił(a) film na 8
Dangeris

Nie załamuj mnie.

frytura

popieram jak to był by plagiat to każdy inny film o wampirach był by plagiatem

ocenił(a) film na 5
Dangeris

Dzięki za poprawienie humoru :D

ocenił(a) film na 9
Gimer1992

nie no naprawdę trzeba to skończyć bo rozmowa z osobą która uważa że podobieństwo aktorów jest równoznaczne z plagiatem , może poważnie obniżyć nasze IQ .

ocenił(a) film na 5
Dangeris

Radzę założyć nowy profil i zrobić reset mózgu.

ocenił(a) film na 10
Dangeris

Film ze zmierzchem nie ma nic wspólnego, jest to remake dwóch filmów z lat 70tych i serialu z tychże lat, kiedy Mayer jeszcze była w powijakach, a ludzie nie pisali o wampirach w kategorii dla nastolatków! Po drugie samo to, że Burton jest twórcą świadczy o mroczności i czarnym humorze co można wywnioskować z jego wcześniejszych filmów. Po trzecie kto śmie porównywać takiego aktora jak Johnny Depp z tym małolatem Penisonem, który dopiero uczy się grać i nie jest nawet przystojny? Jeśli chodzi o sam wygląd w szczególności to tym bardziej to jakaś kpina! Depp zawsze był szczupły, dobrze zbudowany, z gładka klatka piersiową, ma brązowe włosy i brązowe oczy, i twarz kanciastą, zresztą jego indiańskie korzenie świadczą dużo...gdzie tu podobieństwo do typowo europejskiej "urody"(blondyn, jasne oczy) i kwadratowej szczęki?? Patison jest wyższy też i ma mnóstwo włosów..jest obrośnięty jak zwierz! do tego ma wielkie krzaczaste brwi...jakby nie patrzeć nie ma ani krzty podobieństwa. A fryzura..Depp ma ok 50 lat więc miał wiele fryzur..i najczęstszą były długie seksowne włosy i seksowna bródka...a Penioson zarasta tylko szczeciną i udaje, że układa włosy choć wcale się nie czesze;/ Ludzie ogarnijcie się, wampiry były modne i wspaniałe od początku 19 wieku, i niech nie kojarzą się wszystkim tylko z tym pośmiewiskiem książkowo-filmowym ;/
Faktycznie chyba wiele ludzi dało się strollować w tym wątku...

ocenił(a) film na 7
Hikaru_Oyama

Nie podniecaj się tak, wszyscy to wiedzą. On pisze te swoje piardy żeby sprowokować jak największą liczbę osób. Nie rób mu dobrze :D

ocenił(a) film na 10
Maskedmumbler

Nie podniecam się:) W sumie racja..tylko martwi mnie to,że takie osoby bezkarnie sobie istnieją na takich forach..ech ale cóż zrobić:)

Hikaru_Oyama

Według mnie trochę zerżnęli ze zmierzchu.

ocenił(a) film na 8
Hikaru_Oyama

pięknie to ujęłaś w 100% się z tobą zgadzam, przez tą szmirę którą popularnie nazywają "saga Zmierzch" ludzie porównują wampiry do Pattinsona a nie do wampirów

Dangeris

po obejrzeniu zwiastuna stwierdzam że ten film będzie poryty, ale oby fajnie poryty ;)

Dangeris

Dopóki tępe nastolatki słuchające Beibera będą chodzić na takie szmiry. Dopóki będą marzyły że zakochają się w wampirze-emo.

ocenił(a) film na 10
crazy_race

Nastolatki słuchające Bievera nie powinny na to chodzić, bo i tak nie zrozumieją przekazu i prawdziwego klimatu tego remake'u:)
A wampirów emo póki co nie ma, albo jest bardzo mało(nie licząc pipki Penisona z Twilightu i tych całych filmowych pamietników <tfu!>) więc Trzeba mieć nadzieję, że nikt nie wymyśli i nie wpadnie na tak haniebny pomysł:)

ocenił(a) film na 8
Dangeris

Dangeris, siło nieczysta, zgiń, przepadnij za takie herezje!
Burton + Depp + Elfman = equation for perfection i zdania nie zmienię

Dangeris

Ja pindole idę się powiesić. http://www.youtube.com/watch?v=25C8xGm-Pl4
Chyba za mało filmów oglądałeś do tej pory. Ręce opadają

ocenił(a) film na 8
dida13

hahah lepiej ujać sie tego nie dało

Dangeris

Bluźnisz, nazywając dzieło Burtona, Deppa i B-Carter, za "kolejny zmierzch"... !

ocenił(a) film na 8
Dangeris

muszę cię zmylić Zmierzch to romansidło i cierpienia panny Belli a Dark Shadows jest o wampirach ale posiada zupełnie inną fabułę o niebo lepszą i lepszą obsadę (Depp, Carter, Green) i na pewno reżysera. Jestem przekonana, że Tim nas nie zawiedzie ;) no do premiery zostało kilka tygodni wiec nie wiem jak wy ale ja czekam z niecierpliwością

Dangeris

Totalny kretynizm porównywać ten obraz do kiczowatego Zmierzchu.

Dangeris

Niestety to nie będzie kolejny zmierzch :) Ale także zapowiada się dość fajnie.

ocenił(a) film na 8
Mailo91

"Niestety to nie będzie kolejny zmierzch :) Ale także zapowiada się dość fajnie." lololololol, jak można uważać, że "Zmierzch" jest fajny i wyrażać ubolewanie, że "Dark shadows" zapowiada się "dość" fajnie?

tfutfu

Normalnie? hahaha

ocenił(a) film na 8
Mailo91

propsy dla Ciebie

tfutfu

Dziękować

ocenił(a) film na 5
Dangeris

Frajerska, godna politowania, żałosna...

...prowakacja maluczkiego trola

Dangeris

Wiem, że to trol i nie chcecie więcej komentarzy ale pozwolę sobie go dodać, bo ze śmiechu nie wytrzymam! xD Dangeris twe komentarze są przecudowne! Kocham takie poczucie humoru!! xD

Dangeris

Jesteś psychiczny ten film wg nie przypomina Zmierzchu a no i to jest Robert Pattinson...
Ja nie widzę wg żadnych podobieństw do Zmierzchu ani że Johnny Deep jest podobny do Roberta Pattinsona

ocenił(a) film na 10
Dangeris

To komedia -.-