A nam z fryturą właśnie o wygląd chodzi (i uważmy że nie są podobni). Czytaj uważniej.
Trollu, niezła akcja ;)
Ludzie, przestańcie odpisywać, naprawdę nie zauważacie, że to wszystko zwykła kpina?
Dziwi mnie tylko,że nie uciekł.Na Deppie jak smaruje,to już się potem nie pojawia.
Powinien zdecydowanie udać się do lekarza od internetowych uzależnień,bo jak widać,już go dopadło.
nie no naprawdę trzeba to skończyć bo rozmowa z osobą która uważa że podobieństwo aktorów jest równoznaczne z plagiatem , może poważnie obniżyć nasze IQ .
Film ze zmierzchem nie ma nic wspólnego, jest to remake dwóch filmów z lat 70tych i serialu z tychże lat, kiedy Mayer jeszcze była w powijakach, a ludzie nie pisali o wampirach w kategorii dla nastolatków! Po drugie samo to, że Burton jest twórcą świadczy o mroczności i czarnym humorze co można wywnioskować z jego wcześniejszych filmów. Po trzecie kto śmie porównywać takiego aktora jak Johnny Depp z tym małolatem Penisonem, który dopiero uczy się grać i nie jest nawet przystojny? Jeśli chodzi o sam wygląd w szczególności to tym bardziej to jakaś kpina! Depp zawsze był szczupły, dobrze zbudowany, z gładka klatka piersiową, ma brązowe włosy i brązowe oczy, i twarz kanciastą, zresztą jego indiańskie korzenie świadczą dużo...gdzie tu podobieństwo do typowo europejskiej "urody"(blondyn, jasne oczy) i kwadratowej szczęki?? Patison jest wyższy też i ma mnóstwo włosów..jest obrośnięty jak zwierz! do tego ma wielkie krzaczaste brwi...jakby nie patrzeć nie ma ani krzty podobieństwa. A fryzura..Depp ma ok 50 lat więc miał wiele fryzur..i najczęstszą były długie seksowne włosy i seksowna bródka...a Penioson zarasta tylko szczeciną i udaje, że układa włosy choć wcale się nie czesze;/ Ludzie ogarnijcie się, wampiry były modne i wspaniałe od początku 19 wieku, i niech nie kojarzą się wszystkim tylko z tym pośmiewiskiem książkowo-filmowym ;/
Faktycznie chyba wiele ludzi dało się strollować w tym wątku...
Nie podniecaj się tak, wszyscy to wiedzą. On pisze te swoje piardy żeby sprowokować jak największą liczbę osób. Nie rób mu dobrze :D
Nie podniecam się:) W sumie racja..tylko martwi mnie to,że takie osoby bezkarnie sobie istnieją na takich forach..ech ale cóż zrobić:)
pięknie to ujęłaś w 100% się z tobą zgadzam, przez tą szmirę którą popularnie nazywają "saga Zmierzch" ludzie porównują wampiry do Pattinsona a nie do wampirów
Dopóki tępe nastolatki słuchające Beibera będą chodzić na takie szmiry. Dopóki będą marzyły że zakochają się w wampirze-emo.
Nastolatki słuchające Bievera nie powinny na to chodzić, bo i tak nie zrozumieją przekazu i prawdziwego klimatu tego remake'u:)
A wampirów emo póki co nie ma, albo jest bardzo mało(nie licząc pipki Penisona z Twilightu i tych całych filmowych pamietników <tfu!>) więc Trzeba mieć nadzieję, że nikt nie wymyśli i nie wpadnie na tak haniebny pomysł:)
Dangeris, siło nieczysta, zgiń, przepadnij za takie herezje!
Burton + Depp + Elfman = equation for perfection i zdania nie zmienię
Ja pindole idę się powiesić. http://www.youtube.com/watch?v=25C8xGm-Pl4
Chyba za mało filmów oglądałeś do tej pory. Ręce opadają
muszę cię zmylić Zmierzch to romansidło i cierpienia panny Belli a Dark Shadows jest o wampirach ale posiada zupełnie inną fabułę o niebo lepszą i lepszą obsadę (Depp, Carter, Green) i na pewno reżysera. Jestem przekonana, że Tim nas nie zawiedzie ;) no do premiery zostało kilka tygodni wiec nie wiem jak wy ale ja czekam z niecierpliwością
"Niestety to nie będzie kolejny zmierzch :) Ale także zapowiada się dość fajnie." lololololol, jak można uważać, że "Zmierzch" jest fajny i wyrażać ubolewanie, że "Dark shadows" zapowiada się "dość" fajnie?
Wiem, że to trol i nie chcecie więcej komentarzy ale pozwolę sobie go dodać, bo ze śmiechu nie wytrzymam! xD Dangeris twe komentarze są przecudowne! Kocham takie poczucie humoru!! xD
Jesteś psychiczny ten film wg nie przypomina Zmierzchu a no i to jest Robert Pattinson...
Ja nie widzę wg żadnych podobieństw do Zmierzchu ani że Johnny Deep jest podobny do Roberta Pattinsona