PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319374
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

Bane i jego ludzie są ubrani na wojskowo , więc Tumbler jest jego...

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

http://tomhardyspinky.tumblr.com/ i to nawet 3 oraz własny odział

Wojtek_dpo

osobiscie bardzo podoba mi sie konwencja bane jako wojskowego 'generala'.podobnie jak w adaptacji komiksowej tm-semic.
dobrze ze nolan nie powielil bledu shumachera i nie zrobil z bana bezmozgiego pomocnika poison ivy.

Wojtek_dpo

Jestem ciekaw jak wytłumaczą że ma tumblery.

użytkownik usunięty
neo_angin

Może wykradziono plany budowy tumblera z Wayne Inc. Bane pewnie znałby personalia Batmana i mógł zniszczyć nie tylko Batmana ale i Bruce'a.

Ale jak je zbudował? Mam nadzieję żę nie będzie ogromnych luk w scenariuszu.

użytkownik usunięty
neo_angin

Może ludzie Bane'a będą kretami w Wayne Inc i na przykład złożą zamówienie na te tumblery za kasę Bruce'a. Jest wiele możliwości.
..inna opcja może plany budowy utworzono na podstawie kawałków tumblera, którego wysadzono w TDK? A kasa pochodzi z zrzuty rodzin mafijnych z Gotham? Pamiętacie jaką górę mafijnej kasy spalił Joker?

ocenił(a) film na 10

Wy ludzie nie widzicie,że w Gotham panuje chaos na zdjęciach?
Tumblery sami se wzięli.

użytkownik usunięty
Wojtek_dpo

Pewnie stały pod Tesco z kluczykami w stacyjce. ;)

Zaraz będziemy znali calutką fabułę, która w ciągu roku będzie dla nas oklepana i wręcz nudna. Może wystarczy tego gdybania :)

Nie... thalia al ghul pod przykrywką wykradnie tumblery zabijając przy tym kogoś...

użytkownik usunięty
daken

Mam nadzieję, że to ciebie przy tym zabije.

daken

w bb ras mówił, że zabito mu żonę i dzieci, więc skąd thalia? chyba, że to jego następczyni, a nie córka.

PawelM

W bb, ras mówił że nazywa się henri ducard i co z tego? po prostu kłamał, chciał przygotować bruce'a, by stał się jego następcą z jego córką, ale tak się nie stało, tak więc bane razem z thalią będzie chciał powrócić z ligą cieni i zemścić się na batmanie za śmierć rass'a, i to się zgadza z pogłoskami i tym co widzimy na zdjęciach.

daken

Batman zabił Ras'a, że chcą się na nim mścić?

ocenił(a) film na 9
Wojtek_dpo

Cholera, film dopiero za rok, a ja to już wszystko wiem na temat tego filmu, wszystkie ploty itp. Boję się, że będę znała całą fabułę filmu zanim wjedzie do kin :D Czy ktoś wcześniej śledził tak poczynania Mrocznego rycerza?

ocenił(a) film na 10
urinmyveins

Z tego co kojarzę to nie było tylu "faktów" przed premierą a tym bardziej na rok (!) przed premierą. Oczywiście było zamieszanie i to nie małe ale to co dzieje się przy "Rises" to istny szał :D
Boję się też tu wchodzić bo szukając stonowanych informacji natknąłem się na ogromny spoiler i jeśli to prawda to zepsuje mi to oglądanie przynajmniej owego fragmentu. Tylko kurde.....ta ciekawość ! Faktycznie pierwszy stopień do piekła :)

ocenił(a) film na 9
damek1690

Ja z jednej strony chcę oglądać to wszystko, ale z drugiej nie chcę sobie zmaścić filmu :D

ocenił(a) film na 10
urinmyveins

Sedno ;)