PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319374
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

A Hathway czy jak ona ma tak Catwoman, http://niezlekino.pl/2011/01/19/znamy-wroga-batmana

ocenił(a) film na 8
Lodi

Tutaj parę wypowiedzi Nolana na temat wybrania Hardy'ego i Hathaway.

Lodi

Nigdy nie posądzałem Nolana o posiadanie gustu więc obsadzenie Hathway w roli catwoman mnie nie dziwi w skali od 1 do 10 daje mu 3 za wybór

ocenił(a) film na 10
takkis

Brak gustu? hmm, to że jest odważny w dobieraniu aktorów, nie oznacza tego, iż cierpi na bezguście. Oldman jako poczciwy policjant? Kiedy zagrał kogoś dobrego wcześniej (i wybacz, spradził się genialnie). Bale herosem? American Psycho i Shaft. Nesson czarnym charakterem? Proszę Cię. Dorzucę jeszcze "tylko" Ledgera jako Jokera. Zapomniałbym o Michaelu, perełka, ten akcent. Dzięki Nolanowi wiemy, że Ci wspaniali aktorzy potrafią zagrać wszystko. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
brucewayne22

kto wie przeciwnikiem batmana w mrocznym rycerzu był joker a tu ja uważam człowiek zagadka ale nie wiadomo czy joker zginoł ale uważam ze te czesci nolana sa fajne , ale jak ledger ma zagrac jak on umarł chyba że zjego rodziny ale wątpie w to

ocenił(a) film na 8

zorro55 - prosimy jeszcze raz, ale tym razem po polsku.

brucewayne22

Ja tu oceniam tylko walory estetyczne tej pani a są one wątpliwe a Nolan nigdy nie miał reki do kobiet w swoich filmach

takkis

no tak, prawda. Rachel to była bezbarwna postać. Taka mała kobitka zaangażowana w "sprawiedliwość i dobro". Coś jak Padme Amidala w Star Wars. Takie postaci są dla mnie tylko przekonywujące, jak są dziećmi, np Lisa z Simpsonów :D