PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319374
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

Kogo chcielibyście w nim ujrzeć , co usłyszeć? Pytanie jeszcze czy będą pokazane jakieś sceny czy będzie to teaser w stylu The Dark Knight (czyli głos Jokera itp.)
Moim zdaniem na bank usłyszymy Neesona ,bo aktor ma bardzo charakterystyczny i rozpoznawalny głos :)

ocenił(a) film na 10
DSLMarvel_Behnke

Ja JBLa jako Jokera.
A tak naprawdę to cokolwiek zobaczę to orgazm gwarantowany.

ocenił(a) film na 7
DSLMarvel_Behnke

Ja bym chciał napewno usłyszeć .....bane który mówi jakieś ważne słowa które by prowadziły do fabuły filmu oras słowa bruca wayna który wypowiada słowa ....zawiodłem gotham .... i alfreda który mówi kwestie związaną z batmanem początkiem - .....Dlaczego upadamy, żebyśmy mogli nauczyć się podnosić. A ZOBACZYC BYM CHCIAŁ BANE KTÓRY SIEDZI W CELI I WPATRÓJE SIĘ W ŚCIANE KTÓRA JEST POPSZYKLEJANA GAZETAMI KTÓRE DOTYCZĄ TEMATÓW O BATMANIE ...NAPEWNO ZOBACZYMY LOKO BATMANA

DSLMarvel_Behnke

Właściwie mógłbym zacytować Wojtek_dpo, przynajmniej drugą część jego wypowiedzi. ;D

A tak na prawdę to chciałbym zobaczyć cokolwiek, co by zachęciło mnie do obejrzenia filmu tak jak teaser do TDK. Ten do "Beginsa" miał ujęcia z filmu a był słaby, więc jak widać są one zbędne. No i obejrzę dopiero jak wyjdzie w HD (nie akceptuje kinówek), chyba, że w Polsce też będzie przed Potterem, bo idę w piątek...