Kogo chcielibyście w nim ujrzeć , co usłyszeć? Pytanie jeszcze czy będą pokazane jakieś sceny czy będzie to teaser w stylu The Dark Knight (czyli głos Jokera itp.)
Moim zdaniem na bank usłyszymy Neesona ,bo aktor ma bardzo charakterystyczny i rozpoznawalny głos :)
Ja JBLa jako Jokera.
A tak naprawdę to cokolwiek zobaczę to orgazm gwarantowany.
Ja bym chciał napewno usłyszeć .....bane który mówi jakieś ważne słowa które by prowadziły do fabuły filmu oras słowa bruca wayna który wypowiada słowa ....zawiodłem gotham .... i alfreda który mówi kwestie związaną z batmanem początkiem - .....Dlaczego upadamy, żebyśmy mogli nauczyć się podnosić. A ZOBACZYC BYM CHCIAŁ BANE KTÓRY SIEDZI W CELI I WPATRÓJE SIĘ W ŚCIANE KTÓRA JEST POPSZYKLEJANA GAZETAMI KTÓRE DOTYCZĄ TEMATÓW O BATMANIE ...NAPEWNO ZOBACZYMY LOKO BATMANA
Właściwie mógłbym zacytować Wojtek_dpo, przynajmniej drugą część jego wypowiedzi. ;D
A tak na prawdę to chciałbym zobaczyć cokolwiek, co by zachęciło mnie do obejrzenia filmu tak jak teaser do TDK. Ten do "Beginsa" miał ujęcia z filmu a był słaby, więc jak widać są one zbędne. No i obejrzę dopiero jak wyjdzie w HD (nie akceptuje kinówek), chyba, że w Polsce też będzie przed Potterem, bo idę w piątek...