Siemanko wszystkim
Nie jestem fanem Batmana i też nie jestem za bardzo oczytany w komiksach dlatego chciałbym się was spytać co może być w The Dark Knight Rises? będzie Bene, Catwoman i młody Ra's Al Ghul na jakim komiksie Nolan mógł się wzorować? Słyszałem że Batmana ma pokonać bane tak? złamie mu kręgosłup i co dalej? no i takie pytanko do ogółu co oni zrobią z postacią Jokera? Niby Nolan mówił w wywiadzie że Jokera nie będzie no ale wiecie że gadać można dużo ;) po co robić smaka jak można poczekać do pierwszego zwiastunu i...TADA!!! Joker Back :) no bo przecież ta postać w Mrocznym Rycerzu zabiła tyle osób w tym burmistrza Gotham, Raichel, oszpecił Denta no i to jak policje w Gotham zrobił w bambuko że niby go złapali a on to zaplanował takie szopki on tam odwalał i teraz Batman go złapał posadzą go do celi bez klamek w TDKR i Joker będzie siedział w Arkham jak mysz pod miotłą!? heh kiepski żart ;) Joseph-Gordon Levitt jest idealny do zastąpienia Heath'a jak dla mnie dziwne troszke z całej obsady tylko o nim nic nie wiadomo kogo zagra? he? niby jakiegoś gline heh ale w imdb.com ani tutaj ani nigdzie indziej tego newsa nie ma. Harley Quinn i Joker a jak nie Joker to Harley nie dociera do mnie to że w 3 nie będzie nic o Jokerze.