A jakie tam panują nastroje, bo bardzo rzadko tam wchodzę?;)
Jeśli są urażeni że nie dostali Jokera 2, to z pewnością nie.
Nie już nie wejdzie. Tam filmy prawie nigdy nie idą w górę,tylko spadają.
Obecnie TDKR przy 632 000 głosów ma 8.6/10 i jest #53 w TOP 250.
Więc tragedii nie ma. :)
A no nie ma:)
Zresztą, ja tam nie przywiązuję do tego specjalnej wagi. To ranking "fajności", jak i tu...
Są takie produkcje, które na ponad sto tysięcy głosujących mają średnią 7,6 a ja bym na to splunęła.
I nic się z tym nie da zrobić, hah.
Jeśli chodzi o film na podstawie komiksu to cała trylogia Nolana zalicza bardzo dobre noty wśród takich portali,no kurde na tym hejterskim Filmwebie przy 100 głosach miec 7,8 to bardzo dobrze ;] nie którzy np patrzą na to że film ma 8,3 ale co z tego skoro tylko z 2 tysiące głosów to absolutnie nic,liczy się ilość oddanych ocen
Racja chociaż TDK jakiś czas po premierze TDKR z 7 miejsca wskoczył na 6 czyli na swoje aktualne wiem ze to niewielka róznica no ale jednak.
Racja takie popularne filmy gdzie głosy idą w tysiącach nigdy nie pójdzie w górę tylko będzie stopniowo spadać w dół,ojjj TDKR podobno taki gniot a przy 116 tysięcach głosów na tym portalu ma 7,8 ;] coś tu chyba nie gra ? :D
A tam, po prostu napalili się na Jokera, z powodu wiadomo jakiej tragedii nie doszło to do skutku, ludzi wziął jakiś taki żal i m.in. daltego też pewnie dlatego dowalają TDKR dla zasady. Tak mnie się wydaje i w sumie po części rozumiem.
Mi się wydaje raczej że kwestie oczekiwań,większość oczekiwała po tej części takiego TDK tylko zamiast Jokera miał być Bane,mnie np zachwycił bo jak w każdej porządnej trylogii po tej części oczekiwałem tylko i wyłącznie zamknięcia całej historii.