Bardzo się cieszę, że przeciwnikiem Batmana będzie Bane. Wreszcie Batman będzie miał przeciwnika, z którym będzie mógł się zmierzyć. Lecz jest pewna nieścisłość. Kobieta Kot - będzie przeciwniczką Batmana, czy jego ukochaną? Bo przecież Nolan zapowiedział dwie kobiece role w trzecim filmie. Jedna ma być przeciwniczką, a druga ukochaną Gacka. Jak myślicie, do czego zaliczyć Selinę Kyle - do wroga, czy ukochanej?
I co najważniejsze, kim będzie druga kobieta w Batmanie. Najwięcej mówi się o Talii al Ghul lub Harley Quinn. Ale wiecie jak to z plotkami.
Ja myśle, że Selina (bo w tylko o niej jest mówili a nie o jej alter ego) bedzie ukochaną Brucea, a kolejna rola kobieca to bedzie wróg właściwy :P
Pytanie: Harley czy Talia? Jak dla mnie obie pasują, choć każda wniosła by coś innego do filmu :)
Nolan też mówił że weźmie wrogów których jeszcze nie było:)
I jak widać nie dotrzymał słowa.
ps. jest plotka że ma pojawić się Vicky Vale i jeśli by się potwierdziła to o Harley Quinn możesz zapomnieć.
Plotki są gówno warte. Vicky Vale nie miała by żadnego uzasadnienia fabularnego moim zdaniem. Radze przeanalizować wczorajszy news WB na temat obsadzonych ról. Anna Hathaway ma grać SELINE KYLE a o Catwoman nic nie wspominano. Jak dla mnie, to pewnie nie przypadkowo.
Może z Nią będzie tak jak z Two Face który pojawił się praktycznie dopiero pod koniec filmu (A wcześniej był tylko Harveyem Dentem) Ale kto wie co Nolan przygotuje?? Mam tylko nadzieję że ta część dorówna genialnej dwójce :)
"Może z Nią będzie tak jak z Two Face który pojawił się praktycznie dopiero pod koniec filmu (A wcześniej był tylko Harveyem Dentem) Ale kto wie co Nolan przygotuje?? Mam tylko nadzieję że ta część dorówna genialnej dwójce :)"
Jeśli to prawda, to musiałaby grać rolę trzecioplanową, jak w przypadku Harveya Denta