PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319374
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

Co to w ogóle było za udawanie przyzwoitki po śmierci wiadomo kogo? Cała ta historia o depresji i porzuceniu kolejnych projektów, o zostawieniu rycerza na wygnaniu przypomina DZISIAJ pie.rdolenie o Szopenie.

To żadna nowość, że hollywoodzki półświatek musi się silić na moralność, zabierać czas reklamodawcom na wyemitowanie spotu z pustymi, czarnymi brzuchami i musi posyłać swoje gwiazdki do szpitali i umieralni, żeby taki Europejczyk nie pomyślał, że ci za oceanem tkwią po uszy w nihilizmie. Tylko że Chris jest Brytyjczykiem, powinien bunt i punk wyssać z mlekiem matki.

A on - zamiast odciąć się od tej propagandy braku wartości - poczekał, aż sprawa ucichnie i wrócił do starych, NAZNACZONYCH, zabawek. To było takie lisie, szczurze, zdradzieckie. Może myślał, że ludzie nie pamiętają, co obiecywał. Ja pamiętam.
Dla mnie to jest sprzedawanie swojego człowieczeństwa - wiadomo, że za wielkie pieniądze, ale bezpowrotnie. On wolał, żeby wróciła jakaś fikcyjna postać w pelerynie (lubię Batmana, ale dajcie spokój - on nie jest prawdziwy).

A jedyne na co stać fanów tej serii to zgadywanie, jaki kostium będzie miała Catwoman, żeby jakiś internetowy Ku Klux Klan nie mógł im wmówić, że są pedałami.

Meteorolog

Nie rozumiem za bardzo co chciałeś udowodnić tą wypowiedzą. Zlepek pierdół i tyle. Nawet prowokacja musi mieć jakiś sens.

ocenił(a) film na 8
neo_angin

Chłopie, po co Ty na to odpisywałeś?

ocenił(a) film na 7
Doktor_Wong

co ty tam gościu bełkoczałeś bo cie chyba nie zrozumiałem

Doktor_Wong

Tak dla beczki. Sprawdzałem jakiego to poziomu prowokator. Słaby bo nie odpisał.

ocenił(a) film na 8
neo_angin

Nie wiem o co Ci chodzi z tą beczką, ale prowokator rzeczywiście słaby.

Doktor_Wong

Hmmm... ciekawa wypowiedź Meteorologa, pełna chaosu i głęboko skrywanego poczucia krzywdy... co, zły dotyk boli całe życie ;-)
Stary, jak chcesz krytykować i robić pojazd to rób to z głową. Przemyśl dokłądnie co chcesz pojechać i użyj argumentów a nie jakiś niedopowiedzeń, pół słówek. Use your head... Pozdro and no offense :-)

użytkownik usunięty
Doktor_Wong

Jak widać meteorolog nie POGODA z nami.

ocenił(a) film na 8
Meteorolog

Ty byś Meteorolog lepiej napisał jaka pogoda dzisiaj w Polsce będzie, a nie wypisujesz jakieś bzury.

ocenił(a) film na 10
Meteorolog

Jeśli go nie lubisz to nie wyzywaj go od razu od szczurów. Poza tym to co napisałeś to bzdura i myślę, że
a) jesteś trollem
lub
b)myślisz, że jak ocenisz nisko osobę, która jest znana i masy ją uwielbiają to wyjdziesz na człowieka oryginalnego o świetnym guście. Ale w tym przypadku prawda jest taka, że Nolan robi wybitne filmy i nie masz co mu zarzucić, więc bzdury wymyślasz.

napruto

To jest jedyna jego wypowiedź więc możliwości są takie

A) Czysta prowokacja
B)To czyjeś multikonto i wypowiedź je uwierzytelnia.

Meteorolog

Masz nasrane we łbie. Nolan to znakomity reżyser. Tyle na ten temat.