PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319374
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

Według nieoficjalnych informacji, głównym przeciwnikiem Batmana ma być Człowiek Zagadka, którego w Batman Forever grał Jim Carrey.

Pogłoska pochodzi od kogoś związanego ze studiem Warner Bros. Nie mówi się nic o aktorach dla odmiany, więc tym bardziej jest to prawdopodobne. Ciekawostką jest to, że mamy rzekomo zobaczyć w epizodycznych rolach Pigwina i Pana Freeze’a.

Ponadto Barbara Gordon (który potem staje się Batgirl) ma mieć pełną rolę w tym projekcie. Komisarz Gordon będzie odnosił się w dialogach do Metropolis i Lexa Luthora. Warner Bros. idąc śladem Marvela chcą “łączyć” swój świat superbohaterów. Ponadto prawdopodobnie zobaczymy postać Dicka Graysona, lecz jeszcze przed jego okresem przygód jako Robina.

ocenił(a) film na 4
Cyszard

... co Ty wypisujesz tu za brednie, oh my goosz! Takie rzeczy to tylko jeśli za reżyserie wziął by się McG.. a nie Nolan.

DLoN92

A czy widzisz co tam jest napisane, że to nieoficjalne informacje.

użytkownik usunięty
Cyszard

Chyba bardzo nieoficjalne.

ocenił(a) film na 8

Cyszard, jeśli w ogóle traktujesz tą informacje poważnie to to gratuluje inteligencji

ocenił(a) film na 9
Cyszard

Ja chętnie bym widział w tej części "Batmana" jako głównego przeciwnika Człowieka-Zagadkę, no i Jim Carrey też by mógł być :) fajnie zagrał w Batman: Forever. Ciekawe jak będzie na prawdę...

Cyszard

Byków jak nie wiem . Marvel należy teraz do Disneya a nie do WB ( to jakby nie było dwie najbardziej konkurencyjne korporacje na świecie , których wzajemna nienawiść zżera im nery od środka). To może na poważnie: Wrogami Batmana w tej części bedą Pingwin ( w pierwotnych zamysłach będzie grany przez Seymour-Hoffmana,Kobieta-Kot (-II- Angelina Jolie ) i Człowiek Zagadka -II- Johnny Depp , jednak po tym jak grający lokaja Caine stwierdził w wywiadzie ,że "nie będzie żadnego Deppa w naszym filmie" ,zaczęto się nad tym zastanawiać.

Puszcza03

no i Caine mial racje. jestem fanka Johnny'ego Depp'a, ale uwazam ze w tym filmie by nie pasowal. wrecz uwazam ze moglby go popsuc. tak wiec nienieneineienieneineie!!!!!!!!!!!!