PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319374
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

OGROMNE SPOILERY

ocenił(a) film na 10

............................................................................---- -------------------------------------------------------------qqqqqqqqqqqqqqqqqqq qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

Marion Cottilard gra Talię Al-Ghul, która jako Miranda Tate przeniknęła do Wayne Enterprises. Joseph Gordon-Levitt gra Alberto Falcone, który jako John Blake infiltruje policję. Bane był szkolony przez Ra's Al-Ghula. Oni wszyscy należą do Ligi Cieni. Są finansowani przez Nixona (Matthew Modine). Lucius Fox ginie, kiedy staje na drodze Talii, która chce zdobyć Tumblery. Podczas walki z Banem Batman zostaje pchnięty nożem. Kobieta Kot jest złoczyńcą, ale potem staje po stronie Batmana. Kobieta Kot będzie kierowała Tumblerem, prawdopodobnie podczas ucieczki Batmana po walce z Banem.

ocenił(a) film na 8
MatiZ_3

Hmm, jeśli tak to naprawdę będzie wyglądać to ja będę całkiem zadowolony. Intryga jeszcze większa niż w TDK.

MatiZ_3

Facet, wszyscy na forum już o tym pisali...
Tak więc... Brawo, geniuszu. Odkryłeś Amerykę.

ocenił(a) film na 8
Sawyer

Mi tam na przykład nie chciało się przeszukiwać forum w poszukiwaniu informacji, tak więc cieszę się, że MatiZ_3 rzucił tutaj tymi informacjami. Nie ma co zachowywać się jak dziecko i naskakiwać na niego jakby popełnił jakąś wielką straszliwą zbrodnię.

ocenił(a) film na 10
Mr_Grieves

MArion Cottilard jest gorąca...ahhh

ocenił(a) film na 8
Wojtek_dpo

To prawda. Bardzo, bardzo, bardzo gorąca. Chyba największa laska w całej trylogii Nolana. Jak sobie przypominam Maggie Gyllenhaal z TDK to aż mnie ciarki przechodzą. Zdecydowanie mało urodziwa kobieta.

Mr_Grieves

wrecz odpychajaca..

MatiZ_3

Za niektóre rzeczy dzięki, ale wiele zostało już napisane w innych tematach.

MatiZ_3

Skąd pochodzi ta informacja dotycząca JGL-a będącego Falcone? Nie sposób jej znaleźć na najważniejszych stronach, wygląda mi to raczej na radosną twórczość jakiegoś fana.

ocenił(a) film na 8
Galadh

Kwestia Falcone'a jest dość dziwna, bo najpierw otwarcie o nim mówili, a później zaprzeczyli. Czyżby przez przypadek ujawnili spoiler? Ech...a ja mimo wszystko liczyłem na Jokera xD

Doktor_Wong

Nikt nie powiedział ani słowa o Falcone. Wskaż chociaż jedno źródło, w którym znajduje się oficjalna informacja. Z tego co pamiętam, to były jedynie spekulacje.

Sawyer

Były, z żadnego oficjalnego źródła to nie wyszło. Informacja założyciela tematu też jest bardzo podejrzana, sprawdziłem źródła, nie wiem skąd ją wziął.

ocenił(a) film na 8
Sawyer

http://www.filmweb.pl/news/Joseph+Gordon-Levitt+synem+Toma+Wilkinsona+w+%22Batma nie+3%22-71597 tu masz informacje o Albercie Falcone. Nie wiem czy oficjalne czy nie, chodzi mi o to, że skoro ta postać miała być zaskoczeniem po co w ogóle poruszali jej temat.

Sawyer

To są z planu plotki, do tego wszystkich sponsoruje dixon. Ale sam przyznasz to ma wielki sens i do tego rola jgl nabiera sensu niż gdyby miał grać tylko zwykłęgo glinę.

ocenił(a) film na 8
Sawyer

Dokładnie. To wszystka ma sens i trzyma się kupy. Wcale się nie zdziwię jeśli tak będzie wyglądać fabuła TDKR.

ocenił(a) film na 10
Mr_Grieves

Przeczytałem ta spoilery na batcave. W newsie był odnośnik do zagranicznego forum. Było tego więcej, ale już nie pamiętam. Nie chce tam znowu wchodzić bo trochę żałuję, że je przeczytałem. A co do tego, ze już były te spoilery na forum to przecież nie będę przeglądał każdego tematu, żeby sprawdzić czy było.

ocenił(a) film na 8
MatiZ_3

Więcej znaczy co? Joker okazał się synem Falcone'a xD

ocenił(a) film na 10
Doktor_Wong

a Ty jego matką, gratulacje:D, skonczcie juz na litosć boską, Jokera nie będzie.

ocenił(a) film na 7
basio23

wszysto się zobaczy w filmie jak to bedzie wyglądać

ocenił(a) film na 8
basio23

Przecież tylko żartowałem, nie zauważyłeś "xD" na końcu wypowiedzi? Ale nie da się ukryć, że intryga wtedy byłaby ostra.

Doktor_Wong

Hmmm ciekawe czy to prawda ale przecież Nolan zapewniał że w sieci nie ma żadnych spoilerów z TDKR.

ocenił(a) film na 9
transformers567_fw

Tak, bo Nolan ma całą wiedzę z internetu w małych paluszku.