PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319374
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

Nie mogę się doczekać następnego, pełnego zwiastuna tego nadchodzącego wielkiego widowiska jak bez wątpienia będzie ów film. Głęboko wierzę, że TDKR stanie się dla nas legendą podobnie z resztą jak TDK a fabuła, sceny akcji i kreacje aktorskie zniszczą nasze "filmowe" mózgi w pozytywnym znaczeniu tego słowa.
Wnioskując po zdjęciach, filmikach itd. możemy spodziewać się zaiste mocnego uderzenia.
Nie napisałem nic odkrywczego, ot tak parę słów ode mnie dla was. Czasem warto co nie co skrobnąć żeby człowiekowi zrobiło się lepiej.
Pozdrawiam fanów Mrocznego!

I po co tak zaśmiecasz forum?

użytkownik usunięty
scottpillgrim

W moim przekonaniu nie zaśmiecam. Tylko podzieliłem się swoim zdaniem. Jeden taki pościk na pewno nie zaszkodzi Tobie, kimkolwiek jesteś człowieku .

ocenił(a) film na 9

jest wogóle jakiś przeciek kiedy taki zwiastun mógłby się pojawić

użytkownik usunięty
Lodi

Z tego co wiem to narazie nic nie wiadomo na temat pojawienia się zwiastuna. Trzeba cierpliwie czekać. A póki co być na bieżąco z informacjami z produkcji :)

ocenił(a) film na 10
scottpillgrim

na pewno to nie jest gorsze od tego co wyprawiają inni na tym forum, wyzywają się piszą jakieś pierdoły i tak dalej

ocenił(a) film na 8
michal055

Następny będzie 1,5 minutowy zwiastun. Tak samo było z Incepcją. Najpierw 1minutowy Teaser, pózniej krótki zwiastun pokazujący niektóre szczegóły na końcu ponad 2 minutowy epicki zwiastun, który oglądałem milion razy.

Tak jest, kolejny zwiastun powinien liczyć co najmniej 1.5 minuty, a jego debiutu spodziewałbym się wraz z sequelem "Sherlocka Holmesa". Sam film ma potencjał, by przewyższyć TDK. Ogółem jestem pewien, że dostaniemy świetne zwieńczenie trylogii.

Nie muszę chyba dodawać, jaki należy mieć stosunek względem forumowych spinaczy?

ocenił(a) film na 7
Galadh

gdy ukaże się pierwszy zwiastun TDKR to bedziemy mogli zobaczyć jak to bedzie wizualnie wyglądać , trzymam kciułki za ten film i mam nadzieje że przebije TDK