PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319374
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

Po tematach for poniżej, stwierdzam masową nielogiczność ludzi. Dlaczego wszyscy wszyscy fantazjują na temat odnowienia wątku jokera? Dlaczego też wszyscy widzą znak Riddlera?:O
To jest nie logiczne, i to jest bzdura. Dlaczego?
W tej części będzie chyba najwięcej adwersarzy batmana w historii kina (czytaj Bane, Ras Al Ghul, Catwoman oraz Catwoman II). Mnie już nie daje spać iż chcą wsadzić 4 bardzo ciekawe postacie godne rozbudowy, w 2,5 godzinny film. Nie chcę już wspominać iż Bane jest jedną z najciekawszych postaci z uniwersum Gotham.
Teraz zastanówcie się gdzie byście chcieli wcisnąć jeszcze Jokera lub Riddlera.
Dziękuję dobranoc.

ocenił(a) film na 7
jakub_oleg

catwoman II - przecież tylko jedna kopieta kot bedzie wystepować w tym filmie no i Ras Al Ghul bedzie przectawiony w retrospekcji a joker gdyby naprawde miał sie pojawić w TDK to by jego rola skończyła się na scenie epizotycznej.

ocenił(a) film na 8
mrPARADOKS

"przectawiony" - ku*wa sorry ale niemoge:D hahaha

Wartosc_Bezwzgledna

epizotycznej xD heh

ocenił(a) film na 8
daken

"kopieta" xD hłehłe

ocenił(a) film na 8
mrPARADOKS

Jakbyś czytał batmana wiedział byś że Holly Robinson jest siostrą przyszywaną Catwoman, ona również zostaje catwoman ( 2).

jakub_oleg

Tutaj zbyt mało myślących pisze. Analfabeta paradoks to jeden z przykładów, przecież oczy pieką od czytania tego co on wypisuje.
Już w innym temacie pisałem o Jokerze i zerowej szansie na jego pojawienie się.
Riddler to za to wymysł nie wiadomo skąd, bez jaj - nic nie wskazuje na jego pojawienie się, jak można sobie wciskać coś na siłę. Pojawienie się Catwoman było pewne już od TDK, w jednej ze scen Lucius twierdzi, że kombinezon będzie chronił Bruce'a przed kotami - tak jak w BB Bruce nazywa ludzi na przyjęciu "Two-Face Friends" i tak jak najbardziej oczywista wskazówka, karta Jokera na końcu, znajduje się w tym samym filmie. Tyle z tego co nam dał Nolan - w trailerze żadnego znaku zapytania nie ma, Bane za to idealnie łączy ostatnią część z pierwszą i nie byłoby sensu we wprowadzaniu Riddlera. Proste, tu nie chodzi o wypakowanie filmu villainami - chodzi o spójne scalenie wszystkiego i zakończenie trylogii bez pozostawiania żadnych niedomówień.
Tyla.

ocenił(a) film na 8
Sawyer

A prop tego że Bane łączy pierwszą i 3 część , całkowicie się zgadzam. Myślę że ważną kwestią jest przyjaźń Al Ghula z banem ( co prawda po śmierci Batmana).

jakub_oleg

wooooow...