Po tematach for poniżej, stwierdzam masową nielogiczność ludzi. Dlaczego wszyscy wszyscy fantazjują na temat odnowienia wątku jokera? Dlaczego też wszyscy widzą znak Riddlera?:O
To jest nie logiczne, i to jest bzdura. Dlaczego?
W tej części będzie chyba najwięcej adwersarzy batmana w historii kina (czytaj Bane, Ras Al Ghul, Catwoman oraz Catwoman II). Mnie już nie daje spać iż chcą wsadzić 4 bardzo ciekawe postacie godne rozbudowy, w 2,5 godzinny film. Nie chcę już wspominać iż Bane jest jedną z najciekawszych postaci z uniwersum Gotham.
Teraz zastanówcie się gdzie byście chcieli wcisnąć jeszcze Jokera lub Riddlera.
Dziękuję dobranoc.
catwoman II - przecież tylko jedna kopieta kot bedzie wystepować w tym filmie no i Ras Al Ghul bedzie przectawiony w retrospekcji a joker gdyby naprawde miał sie pojawić w TDK to by jego rola skończyła się na scenie epizotycznej.
Jakbyś czytał batmana wiedział byś że Holly Robinson jest siostrą przyszywaną Catwoman, ona również zostaje catwoman ( 2).
Tutaj zbyt mało myślących pisze. Analfabeta paradoks to jeden z przykładów, przecież oczy pieką od czytania tego co on wypisuje.
Już w innym temacie pisałem o Jokerze i zerowej szansie na jego pojawienie się.
Riddler to za to wymysł nie wiadomo skąd, bez jaj - nic nie wskazuje na jego pojawienie się, jak można sobie wciskać coś na siłę. Pojawienie się Catwoman było pewne już od TDK, w jednej ze scen Lucius twierdzi, że kombinezon będzie chronił Bruce'a przed kotami - tak jak w BB Bruce nazywa ludzi na przyjęciu "Two-Face Friends" i tak jak najbardziej oczywista wskazówka, karta Jokera na końcu, znajduje się w tym samym filmie. Tyle z tego co nam dał Nolan - w trailerze żadnego znaku zapytania nie ma, Bane za to idealnie łączy ostatnią część z pierwszą i nie byłoby sensu we wprowadzaniu Riddlera. Proste, tu nie chodzi o wypakowanie filmu villainami - chodzi o spójne scalenie wszystkiego i zakończenie trylogii bez pozostawiania żadnych niedomówień.
Tyla.
A prop tego że Bane łączy pierwszą i 3 część , całkowicie się zgadzam. Myślę że ważną kwestią jest przyjaźń Al Ghula z banem ( co prawda po śmierci Batmana).