mysle ze powinien byc stop z nowymi kostiumami, zmiana ze starej czesci musi wystarczyc, w innym wypadku pomysle ze Nolan zdziwia jak Joel Schumacher w swoich batgniotach, ... to samo tyczy sie nowych Bat pojazdow - nie wyobrazam sobie zeby Nolan zrobil latajacy badziew, i zeby publicznosc uwierzyla ze Bruce nauczyl sie sztuki latania miedzy 2ga czescia a trzecia - kiedy przypominam jest na wygnaniu - tymbardziej ze Fox z racji ostatniego wycieku informacji ze firma Wayna robi dla batmana zabawki, powinien zachowac wszelka ostroznosc. Dalej, nie chcialbym zeby pojawil sie Two Face, mam nadzieje ze nie popelni tego bledu, postac usmiercona ewidetnie w 2, ... co do reszty postaci ktore maja sie pojawic, nie chce zeby Bane (uwazam ze wybor przeciwnika fatalny) byl jak w komiksie nakoksowany, ... powinien nosic symboliczna maske. Co do kobiety kot, nie mam jakis specjalnych zastrzezen, zarowno wybor aktorki jak i sama jej postac, jest swietnym pomysle - no moze zeby bardziej przypominala Sado Maso Vampa niz kreacje z filmu tego Pitofa. i na koniec - Nie chce widziec Robina!!! ... i nie chce takich scen patetycznych jaka mialy miejsce w 2, kiedy to Batman w kontraposcie stojacy obok ognia, i jego ukochana ktora wlasnie wyleciala w powietrze czytala list pozegnalny do niego, no i to samo tyczy sie ostatniego przemowienia Gordona, super lamersie to bylo, nie Nolanowskie kompletnie ...
a ja nie chce kobiety kot na szpilkach i tego żeby trzęsła Gotham( niech meczy Bruce)
OK, zgadzam się, ale nie musimy pisać tutaj o robinie, bo jego na pewno nie będzie. Co do bane, ocenimy, jak zobaczymy film. Sądze, że Nolan dobrze zrobił wybierając tego aktora. Dlaczego preszkadza Ci patos? nie dużo go było i nie mam do tego negatywnego nastawienia.
Czego np. taki ja nie chcę widzieć w nowym Batmanie? -Robina!!! Myślę, że cała reszta ukazana w odpowiedni sposób (!) ma szansę być bardzo 'w porządku'... Oczywiście są przy tym rzeczy mniej i więcej pożądane...
Też nie chce nowego kostiumu - po co co część nowy, ewentualnie mogą być jakieś niewielkie zmiany tego z TDK jak choćby bardziej widoczne logo. Co do pojazdów to chce nowy Batmobil. Nie chce za to totalnie debilnych scen jak ta z zawacającym Batpodem na ścianie z TDK czy ta z jeżdżącym i wyskakującym (a raczej wylatującym - bo tak to wyglądało) w CGI Tumblerem.
Ja nie chciałbym zobaczyć kobiety-kot ,ale trudno będzie i tak ...
Nowy kostium też nie jest tu potrzebny, bo stary jest fajny.
Ale przede wszystkim nie chce tych samych czarnych charakterów, które widzieliśmy w poprzednich odsłonach Batmana, mam na myśli :
kobiety-kot(i tak będzie), człowieka-zagadki, dwie twarze, pingwina, jokera(tym bardziej że niestety nie żyje już jego odtwórca, a uważam że nikt nie zagra tego lepiej), mr. freeze, itp.
Hmm, chciałbym podobny strój jak w arkham asylum, coś jak taki jak nosi batek (grayson) w serii street of gotham, peleryna, buty, rękawice i maska czarne, a kostium szarawy.
w sumie powiem wam, ze wolal bym zeby na ekranie w tej czesci wiecej bylo Bruca Wayna, wole patrzec na jego popisy z pannami i szpan playboya - , niz te wszystkie sceny kaskaderskie z udzialem kaskaderow i grafikow komputerowych ;P ... wiec zyccze sobie minimum batmana, maximum Bruca (a sprzyja temu okazja, bo przeciez bedzie musial wylaczyc sie z nocnego zycia (bo go przeciez scigaja jako gacka)) ...
co myslicie jakby odznake stroza Gotham przejla w tej czesci Catwoman??
A dlaczego zakładasz, że akurat lassem? Myślę, iż nie powinniśmy się tak mocno trzymać tych stereotypów -co nam zostały w głowach po innych wizjach...
A co to ma do rzeczy, że go ścigają? Po prostu to powrót do sytuacji z 1 części.
Bez przesady. Akurat efekty specjalne były ozdobą filmu. A graficy i tak byli do minimum wykorzystani ( wysadzenie szpitala i akcja z helikopterem podczas konwoju) o czym Nolan mówił w dodatkach do filmu na dvd. Odnośnie pytania czego nie chciałbym w nowej części?? Trudno powiedzieć, myślę że Nolan wie co robi i na pewno zrobi ten film dobrze i na pewno nas zaskoczy.
mieszkoxxx - Nowy pojazd Batmana i nowy kostium być musi. To nie zależy od Nolana, WB wykłada pieniądze i wymaga nowych zabawek.
Zgadzam się i szczerze mówiąc, chce zobaczyć klasyczny batmobil, niech wam będzie unowocześniony, (BEZ SIARY, tak dzieciarnia?) i kostium, bo... jak w bb wyglądał potężnie, to w tdk, zbyt chuderlawy ten stój, chciałbym lekko szarych barw, taki podobny jak w arkham asylum i... BATRANGÓW, DO CHOLERY PANIE NOLAN!!!
Może po takich sukcesach Nolana WB da mu wolną rękę w tworzeniu filmu. Ten reżyser jak niewielu pokazuje, że warto mu zaufać.