PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319374
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

joseph

użytkownik usunięty

wiadomo kogo zagra gordon-levitt ?

ocenił(a) film na 8

Jokera, nie wiem jak to może dla kogoś jeszcze nie być jasne (oczywiście dopuszczam 1% szansy pomyłki z mojej strony).

Doktor_Wong

O_o nie, jokera nie, chciałbym, bo jest podobny do ledgera, ale to oczywiste że nie ruszą już tej postaci w tym filmie.
Riddler (bardzo mała szansa, nie ruszą raczej go z tego powodu że jest już bane, catwoman i praktycznie talia al ghul)
Robin (bardzo mała szansa, bale nie zagra jak by był robin)
Alberto Falcone (bardzo duża szansa, syn mafioza z batman begins)
Deadshot (najemnik wynajęty przez bane'a, chciałbym go, ale wątpię)
Black Mask (alternatywa dla alberto falcone, czyli zamiast jakiegoś mafioza... dostajemy potężnego bad guya, czyli boss mafii)
ja obstawiam alberto falcone lub black mask, ale bardziej alberto. A chciałbym widzieć jokera lub riddlera lub deadshota xD lub black maska.

ocenił(a) film na 8
scottpilgrim

Wiesz, podobieństwo do Ledgera swoją drogą, ale przede wszystkim właśnie to zamieszanie z jego rolą utwierdza mnie w mojej teorii. Stawiam na Jokera, jakby co najwyżej przeproszę po premierze. Pozostaje czekać.

Doktor_Wong

Tyle że Nolan, jednak mówił o tym że nie ruszy już Jokera, bo... no bo go nie ruszy, zostawia ledgera i jego rolę w spokoju i wątpię aby się z tego wycofał, ja tam bym chciał by zagrał jokera, ale...

ocenił(a) film na 8
scottpilgrim

Może zmienił zdanie, albo gada tak specjalnie, żeby uśpić czujność. Albo może nie mam racji i jednak zagra kogoś innego. Tak jak Ty chciałbym żeby zagrał Jokera.

ocenił(a) film na 7
Doktor_Wong

myśle że joker mógł by sie pojawić na samy końcu TDKR ponieważ konca filmu nie ma w scenariuszu i tak nolan by mókł zaskoczyć nas końcem filmu

ocenił(a) film na 10
scottpilgrim

Riddler też odpada bo Nolan mówił, że go nie będzie.

MatiZ_3

Tak jak mówiłem teraz, najpewniejszy jest alberto falcone, ale ja wolę Black Maska, bądź mniej realnego Jokera lub Deadshota.

ocenił(a) film na 7
Doktor_Wong

mógł by zagrać jokera w jakieś epizodycznej scenie lub wcielić się w czarną maske

ocenił(a) film na 7

na imdb pisze ze Alberto zagra

ocenił(a) film na 8
tagmen

To ja już nic wiem, czekam na premierę!

tagmen

ta... tyle że imdb piszą użytkownicy, a rola cottilard i jgl nie są oficjalnie potwierdzone, żę zagrają jest pewne ale kogo nie.

ocenił(a) film na 8
scottpilgrim

Na razie usunęli z imdb informacje, że ma zagrać Alberta Falcone'a. Za to przy Juno Temple dopisali rolę Holly Robinson.