PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506756}

Mroczny Rycerz powstaje

The Dark Knight Rises
2012
7,7 319 tys. ocen
7,7 10 1 319374
6,6 84 krytyków
Mroczny Rycerz powstaje
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz powstaje

obsada

ocenił(a) film na 9

powinni wywalić gordon-levitta i temple w ogóle nie pasują do tego filmu

ocenił(a) film na 6
Valeriusz

Cholera no, dziwie się dlaczego Nolan do ciebie nie dzwonił. Na pewno lepiej byś mu wybrał obsadę.

korrnik

Przecież wszyscy wiedzą, że codziennie wymieniam z Krzysiem SMS-y, więc po co miał dzwonić do Valeriusza? Już mu posłałem jego uwagi, rolę JGLa wytną z filmu na dniach.

korrnik

He, he. Nie wiem co gość ma do Levitta. Utalentowany koleś.

ocenił(a) film na 9
neo_angin

levitta bardzo lubie, ale on poprostu się nie nadaję do tego filmu, zwłaszcza że ma za sobą durnowate komedie romantyczny do których idealnie pasuje

użytkownik usunięty
Valeriusz

Ten romantyczny aktor do Incepcji też Ci nie pasował?

ocenił(a) film na 7

w incepcji JGL dobrze się spisał wiec w TDKR napewno źle nie zagra bo gościu ma telent aktorski i chiris nolan nie bierze przypadkiem byle kogo

Valeriusz

Joseph to świetny aktor, czego ty od niego chcesz ?? Jak taki jesteś mądry, to idź i sam lepiej zagraj, mądralo -.-

ocenił(a) film na 9
Aniuleczqa

nie mówię że jest zły aktor, tylko że nie pasuje do tego filmu, jego twarz kojarzy mi się tylko z jakimiś komediami, nie pasuje ona do filmów akcji

Valeriusz

Sam stwierdził że pora zmienić repertuar. W sumie to go widziałem w 2 komediach romantycznych i obie są dobre w swoim gatunku.

ocenił(a) film na 9
Valeriusz

Może nie wszystkim się tylko tak kojarzy. :P Zresztą dobry aktor potrafi wpasować się wszędzie.

Valeriusz

Nawet nie wiesz kim jest John Blake, a mówisz że Gordon-Levitt (który swoją drogą aktorem jest bardzo dobrym) nie pasuje do tego filmu.