Cholera no, dziwie się dlaczego Nolan do ciebie nie dzwonił. Na pewno lepiej byś mu wybrał obsadę.
Przecież wszyscy wiedzą, że codziennie wymieniam z Krzysiem SMS-y, więc po co miał dzwonić do Valeriusza? Już mu posłałem jego uwagi, rolę JGLa wytną z filmu na dniach.
levitta bardzo lubie, ale on poprostu się nie nadaję do tego filmu, zwłaszcza że ma za sobą durnowate komedie romantyczny do których idealnie pasuje
w incepcji JGL dobrze się spisał wiec w TDKR napewno źle nie zagra bo gościu ma telent aktorski i chiris nolan nie bierze przypadkiem byle kogo
Joseph to świetny aktor, czego ty od niego chcesz ?? Jak taki jesteś mądry, to idź i sam lepiej zagraj, mądralo -.-
nie mówię że jest zły aktor, tylko że nie pasuje do tego filmu, jego twarz kojarzy mi się tylko z jakimiś komediami, nie pasuje ona do filmów akcji
Sam stwierdził że pora zmienić repertuar. W sumie to go widziałem w 2 komediach romantycznych i obie są dobre w swoim gatunku.
Może nie wszystkim się tylko tak kojarzy. :P Zresztą dobry aktor potrafi wpasować się wszędzie.